Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΑΛΕΞΗΣ - ΛΟΥΚΑ ... ΣΥΜΜΑΧΙΑ ....

Την συνεργασία της Κοινωνικής Συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑπροανήγγειλε η Λούκα Κατσέλη στο ιντερνετικό ραδιόφωνο readyo.gr, τονίζοντας ότι «αγωνίζεται για να γίνει μια ευρύτερη συμπαράταξη δυνάμεων στον προοδευτικό χώρο, στη βάση μιας ελάχιστης προγραμματικής συμφωνίας".Όπως αποκάλυψε οι συζητήσεις ξεκίνησαν ουσιαστικά από το 2012 και από φέτος τον Αύγουστο με πρωτοβουλία της Κ.Σ. και επισήμανε "νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο και πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις τον επόμενο καιρό και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ".
"Θέλω να ελπίζω, ανέφερε, ότι μέσα στον επόμενο μήνα, στους επόμενους δυο μήνες, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, θα ευοδωθούν –οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει από πέρυσι- και θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μια ευρύτερη συνεργασία, αλλά να το τονίσω, στη βάση της πολιτικής και στη βάση των πολιτικών θέσεων".
Η πρόεδρος της Κ.Σ. και πρώην υπουργός κατέληξε λέγοντας ότι και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ "έχει αρχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες για αυτή τη συμπαράταξη δυνάμεων" και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την ένταξή της στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας "τώρα οργανωτικά πως θα γίνει, είναι κάτι που θα δούμε".

newsit.gr