Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ: ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μαζικά στο σφυρί  βγάζει η συγκυβέρνηση δεκάδες αεροδρόμια σε ολόκληρη τη χώρα, τα οποία  ομαδοποίησε με κριτήρια τη διακίνηση επιβατών, την κερδοφορία και τη γεωγραφική θέση.
Για να προχωρήσει μάλιστα το έργο της προχωρά στην αναστολή λειτουργία τους και μέσα σ’ αυτά είναι το αεροδρόμιο της Χίου , Σάμου  και της Μυτιλήνης δείχνοντας για πολλοστή φορά το πόσο ενδιαφέρεται για τα ακριτικά νησιά μας.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε αγαστή συνεργασία ξεπουλούν ο,τι απέμεινε όρθιο σ’ αυτόν τον τόπο με άμεσες επιπτώσεις στη ζωή των κατοίκων στις μετακινήσεις τόσο των ίδιων όσο και των βασικών ειδών διαβίωσης.
Ειδικά τώρα τους Χειμωνιάτικους μήνες θα ζήσουμε μαύρες μέρες και εξ αιτίας αυτής της απόφασης και των σχεδίων που την υλοποιούν.
Πρέπει όλοι να ξεσηκωθούμε. Συνδικάτα, μαζικοί φορείς, Δήμος , Περιφέρεια.
Τώρα να απαιτήσουμε: Δημόσιο φορέα αεροπορικών και ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών που θα εξασφαλίζει ασφαλή και φτηνή μετακίνηση όλο το χρόνο ανθρώπων και εμπορευμάτων.
Τώρα να δημιουργηθεί μια παλλαϊκή συμμαχία όλων των κολασμένων της χώρας μας που θα ανατρέψει μνημόνια και αφεντικά τόσο τα ντόπια όσο και της ΕΕ, καθιστώντας το λαό που παράγει τον πλούτο νοικοκύρη στον τόπο του.
ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ