Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "Ferien Messe Wien" ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ     H Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Νήσων Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου» που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης & Νήσων Αιγαίου», ο Δήμος Χίου θα συμμετέχει στην τουριστική έκθεση «Ferien Messe Wien» στη Βιέννη Αυστρίας, στο διάστημα 16 - 19  Ιανουαρίου 2014.

 Η απόφαση για τη συμμετοχή στην παραπάνω έκθεση προήλθε έπειτα από τροποποιητική  διαδικασία της αρχικής απόφασης και σε συνεργασία της υπηρεσίας Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Χίου, της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Διαχειριστικής Αρχής.

 Η συμμετοχή κρίθηκε αναγκαία, λόγω των υψηλών προσδοκιών που έχουν προκύψει για την εισροή μεγάλου αριθμού τουριστών από την Αυστρία το 2014 και λαμβάνοντας υπόψη τα προγραμματισμένα δρομολόγια απευθείας σύνδεσης της Austria Airlines με το νησί της Χίου.


Η συμμετοχή του Δήμου Χίου θα γίνει ως συνεκθέτης με το περίπτερο του ΕΟΤ, και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της Χίου να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια, ενημερώνοντας τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη συμμετοχή τους.