Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΤΟΜΣΕΝ : ¨ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ¨

Τόμσεν: Πείτε στους υπουργούς να μη λένε βλακείες
Ένας απίστευτος διάλογος εκτυλίχθηκε στο υπουργείο οικονομικών κατά την πρόσφατη επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα.
Όλα έδειχναν ότι η συνάντηση της Τρίτης στο υπουργείο οικονομικών θα κυλούσε ομαλά ωστόσο η κατάσταση εξελίχθηκε διαφορετικά.
Ο υπουργός οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης έλεγε στους τροικανούς ότι θα πρέπει να είναι σύντομοι στις επισκέψεις τους και ότι η νέα επίσκεψη των εκπροσώπων των δανειστών δεν πρέπει να κρατήσει πάνω από 15 μέρες.
«Πρέπει η επίσκεψη σας να ολοκληρωθεί σε 15 μέρες. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι» τους είπε ο υπουργός σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.
Ωστόσο ο Πολ Τόμσεν φαινόταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το γεγονός ότι δεν συναντήθηκε η τρόικα με τον Αντώνη Σαμαρά, όπως είχε συμβεί όλες τις προηγούμενες φορές.
Μάλιστα κάποια στιγμή, στη συνάντηση που ήταν παρόντες εκτός από τον υπουργό Οικονομικών, η Σοφία Βούλτεψη και ο Σταύρος Παπασταύρου ο κ. Τόμσεν ύψωσε τον τόνο της φωνής του και είπε: «Να πείτε στους υπουργούς σας να μη λένε βλακείες» αναφερόμενος στα σενάρια για φοροελαφρύνσεις.
Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και αιφνιδιάστηκαν. «Εμείς δε λέμε βλακείες, εσείς τις λέτε» ήταν η απάντηση που έλαβε από τον κ. Παπασταύρου και κάπου εκεί το επεισόδιο έληξε.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/474429/tomsen-gia-foroelafrynseis-peite-stoys-ypoyrgoys-na-mi-lene-vlakeies#ixzz37zjRT67b