Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Τοποθέτηση συστήματος εισροών-εκροών στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.




Σχετ.:



1.      Εγκύκλιος ΠΟΛ.1161/26-6-2013 του Υπουργείου Οικονομικών «Οδηγίες για την εφαρμογή της εγκατάστασης ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου εισροών-εκροών στα πρατήρια υγρών καυσίμων».
2.      Το υπ’αριθμ. Οικ.46882/6199/18-09-2013 έγγραφο του Υ.ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ «Επιβολή κυρώσεων για το σύστημα εισροών-εκροών».

Σύμφωνα με το 1ο σχετικό η καταληκτική ημερομηνία τοποθέτησης του συστήματος ελέγχου εισροών-εκροών στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου είναι η 27 Αυγούστου 2014 με την υποχρεωτική υποβολή των δικαιολογητικών για την ενημέρωση του φακέλου του πρατηρίου που τηρείται στην Διεύθυνση Μεταφορών & Επ/νιών της Π.Ε. Χίου.
Η μη εμπρόθεσμη τοποθέτηση του συστήματος εισροών-εκροών επισύρει προσωρινή αναστολή της άδειας λειτουργίας του πρατηρίου μέχρι την πλήρη συμμόρφωση του εκμεταλλευτή σύμφωνα με το 2ο σχετικό.
Κατόπιν των παραπάνω, καλούμε τους εκμεταλλευτές των πρατηρίων υγρών καυσίμων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, να μας υποβάλλουν άμεσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αποφυγή των προβλεπόμενων κυρώσεων.


Ε.Π.
Ο ΠΡ/ΝΟΣ Δ/ΝΣΗΣ ΜΕΤ/ΡΩΝ
& ΕΠ/ΝΙΩΝ Π.Ε. ΧΙΟΥ