Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ




Ρουσφέτια με αποσπάσεις από τον Ευάγγελο Βενιζέλο...
Αλλη μία περίπτωση κατάχρησης του δικαιώματος ενίσχυσης του γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, με αποσπασμένους υπαλλήλους από άλλες δημόσιες υπηρεσίες, αποκαλύπτει σήμερα το...
"Secret" γεγονός που επιβεβαιώνει το πάρτι "ημετέρων" που συνεχίζεται στη Δημόσια Διοίκηση. Ο λόγος για την ένταξη της Μ.Ν. στο πολιτικό γραφείο του Ευ. Βενιζέλου με τη διαδικασία της απόσπασης από το υπουργείο Πολιτισμού, όπου διατηρεί θέση μόνιμης υπαλλήλου. Μέχρις εδώ καλά.
Το περίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος προσελήφθη στο υπoυργείο Πολιτισμού, το 2010, με απόφαση του τότε υπουργού, Παύλου Γερουλάνου, ως φύλακας αρχαιοτήτων, μαζί με άλλους οκτώ συναδέλφους της, 15 αρχαιολόγους και 7 συντηρητές αρχαιοτήτων. 

Τώρα , τι αρχαιότητες θα φυλάει στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης η εν λόγω υπάλληλος είναι κάτι που χρήζει εξηγήσεων.
Για την ιστορία, πάντως, ο κ. Βενιζέλος από τη έναρξη της θητείας της κυβέρνησης συνεργασίας έχει φροντίσει να θεσμοθετήσει συνολικά 20 θέσεις εργαζομένων στο γραφείο του, μεταξύ των οποίων 10 μετακλητοί υπάλληλοι, 5 αποσπασμένοι του Δημοσίου και 5 ειδικοί σύμβουλοι.


πηγη ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ