Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΝΟΔΕ ΧΙΟΥ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ- ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ





Αποφασισμένοι να δώσουν την σκληρή μάχη των εκλογών δήλωσαν τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ στη χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής  Επιτροπής.
Ο αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού του κόμματος κ. Παντάκης,  αναφέρθηκε διεξοδικά στον τρόπο που θα κινηθούν τα μέλη ώστε να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Από την συνεδρίαση δεν έλειψαν και  οι γκρίνιες και τα πυρά κατά του Νότη Μηταράκη, ο οποίος ανέβαινε πρώτη φορά τα σκαλιά της ΝΟΔΕ.
Οι υπόλοιποι 9 που έχουν καταθέσει συμμετοχή για τις βουλευτικές εκλογές (πλην της βουλευτού ΝΔ κ. Μαρίας Σταυρινούδη, η οποία θα είναι αυτοδίκαια υποψήφια), διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την μη έγκαιρη ανακοίνωση των τελικών  υποψηφιοτήτων..
Οι περισσότεροι υποψήφιοι στράφηκαν κατά της  ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του κ. Μηταράκη και της παρατεταμένης προεκλογικής εκστρατείας που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, περιδιαβαίνοντας  τα χωριά της Χίου «εκμεταλλευόμενος» και το προνόμιο της υπουργικής του ιδιότητας.
Ολοι οι συνυποψήφιοι ανέφεραν στις τοποθετήσεις τους το μικρό χρονικό διάστημα που έχουν στην διάθεσή τους να προετοιμάσουν τον εκλογικό αγώνα σε σχέση με τον προαναφερόμενο υπουργό
Ο κ. Μηταράκης σαφώς ενοχλημένος, δήλωσε ότι δεν θα ανεχθεί   προσωπικά σχόλια ενώ υπερτόνισε την χιακή καταγωγή του.

Οι υποψηφιότητες αναμένονται να ανακοινωθούν εντός του επόμενου 48 ωρου