Κυριακή 3 Μαΐου 2015

MAKEΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ- 2 ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ



Μακελειό σημειώθηκε πριν λίγο στην Γ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των σωφρονιστικών υπαλλήλων αλλοδαποί κρατούμενοι συνεπλάκησαν μεταξύ τους με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους τρείς έγκλειστοι και να τραυματιστούν άλλοι 19. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.


Όπως αναφέρουν πηγές, στην Γ' πτέρυγα κρατούνται αλλοδαποί αραβικής, αλβανικής και πακιστανικής καταγωγής και λίγο πριν τον εγκλεισμό τους και ενώ μόλις είχαν τελειώσει το βραδινό τους γεύμα συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αυτοσχέδια μαχαίρια.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα δύο από αυτούς, άλλοι δύο να νοσηλεύονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και άλλοι 17 αλλοδαποί κρατούμενοι να έχουν μεταφερθεί με θλαστικά τραύματα στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Την είδηση επιβεβαίωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης και αυτή την ώρα στις φυλακές διεξάγεται έρευνα για να εντοπιστούν αυτοί που κατάφεραν τα θανάσιμα χτυπήματα στους τρείς αλλοδαπούς...

Οι δυο χειρουργούνται αυτή την ώρα στο Κρατικό Νίκαιας, οι έξι στο Νοσοκομείο Γεννηματάς και οι δέκα μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο όπου υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση. 
Πηγή: www.kamikaze.gr
- See more at: http://www.newsone.gr/ellada/96826-tora-megalos-panikos-sten-athena-dyo-nekroi-kai-dekaokto-cheiroyrgoyntai-ayte-ten-ora?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.PP2C2hcm.dpuf