Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ "ΠΕΖΟΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ...




Έχουμε συνηθίσει πια, να βλέπουμε ανά τακτικά διαστήματα και ειδικότερα Κυριακές,να βάφονται με κίτρινο χρώμα τα κράσπεδα των κεντρικών οδών της πόλης μας και να μπαίνουν και κάποιες άσπρες διαχωριστικές γραμμές, που μπορεί βέβαια να μην έχουν σχέση με την ευθεία, αλλά ... στα χρώματα δεν μπερδεύονται, βάφονται δηλαδή άσπρες... Αν την περασμένη Κυριακή (18/9) το απόγευμα για παράδειγμα, καθόσουν στον Άγιο Ιάκωβο και έβλεπες προς την Πλατεία Βουνακίου, την φρεσκοβαμμένη άσπρη γραμμή, νόμιζες ότι θα σε βγάλει στην Πλατεία , μέσω... Κυρίλλου Τρεχάκη.
Αλήθεια για ποιό λόγο βάφονται και ξαναβάφονται τα κράσπεδα των κεντρικών δρόμων της πόλης μας και οι άσπρες λωρίδες ; Έχουμε τόσο πολύ χρήμα και δεν το ξέρουμε ;Ή μας έχει πιάσει η μανία της "καλαισθησίας" του κέντρου της πόλης και αυτό πρέπει να το τονίζουμε σε κάθε ευκαρία; Σε κάθε περίπτωση όμως , πρέπει να πληροφορηθούμε το κόστος αυτών των εργασιών.
Ανεξάρτητα όμως απ'αυτό, θα ήθελα να δω και τα αντανακλαστικά όλων όσων κατά καιρούς ... υπερασπίζονται τους πεζούς, σ΄αυτό το συγκεκριμένο θέμα.
Καμμιά ανακοίνωση θα βγάλουν γι΄αυτό το ζήτημα ή μήπως για να επιτευχθεί αυτό , πρέπει να βγάλει ανακοίνωση πρώτα ο Κάρμαντζης για να ανταπαντήσουν αυτοί ; Λέω τώρα εγώ... Θα τα πούμε βέβαια και στη συνέχεια...
το ΚΕΝΤΡΙ