Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟ CRUISE AND TURISM ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΙΟΥ




Το Cruise and Tourism αποτελεί την υψηλού επιπέδου συνάντηση για την ανάπτυξη της Κρουαζιέρας και του Θαλάσσιου Τουρισμού στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μαύρη Θάλασσα, την Ερυθρά Θάλασσα και τον Περσικό Κόλπο. Η Νοτιοανατολική Μεσόγειος αποτελεί μια νέα αγορά για την κρουαζιέρα, και χρόνο με το χρόνο κερδίζει συνεχώς μερίδιο αγοράς, με νέους, εναλλακτικούς προορισμούς.

Το Cruise and Tourism θα διεξαχθεί 3 και 4 Οκτωβρίου 2011 στο Candia Maris Resort and Spa, που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης με προσκεκλημένους top managers διεθνών εταιρειών κρουαζιέρας, tour operators, cruise operators αλλά και εκπροσώπους λιμένων, οργανισμών τουρισμού και κρατικούς φορείς από την Ελλάδα και τις παραπάνω περιοχές.

Σκοπός του Cruise and Tourism είναι πέρα από την ανταλλαγή γνώσης, πρακτικών και εμπειρίας, είναι να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για b2b συναντήσεις, στελεχών, αρμοδίων και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Κρουαζιέρας και του Θαλάσιου Τουρισμού.

Το Cruise and Tourism διοργανώνεται με την υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. και την στήριξη φορέων της Κρήτης, ελληνικών τουριστικών φορέων και οργανισμών αλλά και με την συνεργασία διμερών επιμελητηρίων των παραπάνω χωρών.

Πρόκειται για ένα πολύπλευρο επιχειρηματικό γεγονός, που περιλαμβάνει:

• Συνέδριο: Σύνοδος κορυφής εστιασμένη στην εύρεση νέων προορισμών και αναδυόμενων αγορών κρουαζιέρας και μαρίνων στην ευρύτερη περιοχή.

• Έκθεση: Ένα ευρύ και πρωτοποριακό εμπορικό γεγονός.

• b2b meetings: Προκαθορισμένες επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών, εκθετών και συνέδρων και επισκεπτών.

• Gala και networking γεύματα για ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων

• Παράλληλες Εκδηλώσεις: Επίσκεψη σε παραδοσιακό Κρητικό αποστακτήριο για γευσιγνωσία των κρητικών κρασιών και ρακής, επίσκεψη στο λιμάνι του Ηρακλείου και στα αρχαία ανάκτορα της Κνωσού.

To Cruise and Tourism ανοίγει νέους ορίζοντες στην περιοχή, αναδεικνύοντας παράλληλα την χώρα μας σε πόλο έλξης υψηλού επιπέδου τουρισμού. Την διοργάνωση του συνεδρίου έχει αναλάβει η Εταιρία New Genesis και για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ κέντρο 210 9764118, email: info@newgenesis.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.cruiseandtourism.com