Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΧΙΟ

«ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΧΙΟ»

Ο Δήμος Χίου και η Δημοτική επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης ξεκινούν μια προσπάθεια στήριξης της Χίου με πρώτη ενέργεια την ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 12/11 .
Η στήριξη αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με την τουριστική προσέλκυση επισκεπτών, αλλά με τη γενικότερη στήριξη της χιώτικης αγοράς.
Έτσι λοιπόν όλοι μαζί θα επιδιώξουμε να στηρίξουμε το τουριστικό προϊόν , τη χιώτικη παραγωγή και το xιώτη παραγωγό , την τοπική αγορά, αντιλαμβανόμενοι ότι μόνο με τέτοιες προσπάθειες, θα μπορέσουμε να δώσουμε αναπτυξιακή τροχιά στη χιώτικη οικονομία. Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι μόνο με την καθολική προσπάθεια όλης της χιώτικης κοινωνίας μπορούμε να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις.
Θεωρούμε τη συμβολή των ΜΜΕ ιδιαίτερα σημαντική σε αυτή μας την προσπάθεια, γι’ αυτό ζητούμε τη στήριξη σας με όποιον τρόπο εσείς κρίνετε.

Ευελπιστώντας στη θετική σας ανταπόκριση, η οποία θα βοηθήσει το σύνολο της χιώτικης κοινωνίας , σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.