Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Η ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ


Aποδοκιμασίες,αυγά, νερό, καφέδες, γιαούρτια, ματαιώσεις παρελάσεων κ.λ.π., ήταν τα στοιχεία που αντιμετώπισαν οι πολιτικοί κυρίως, σε όλη σχεδόν την χώρα, από τους πολίτες, την σημερινή μέρα, την επέτειο δηλαδή του ΟΧΙ, την επέτειο της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940.
Ο κ. Μόσιαλος, θορυβημένος και αιφνιδιασμένος απ΄ όλα αυτά, είπε μπροστά στην κάμερα, "να πάρει θέση το πολιτικό σύστημα της χώρας"... Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται η μικρότητα των εκπροσώπων του σημερινού πολιτικού συστήματος της χώρας μας...Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η μικρότητα και ο φόβος των εκπροσώπων του πολιτικού μας συστήματος , μπροστά στην κοινωνία, μπροστά στον λαό, μπροστά στην οργή του λαού.Δεν αναφέρεται ο κ.Μόσιαλος και ο κάθε κ. Μόσιαλος στη θέση που πρέπει να πάρει η κοινωνία, ο λαός, αλλά στο πολιτικό σύστημα, στο άχρωμο, άοσμο, άγευστο, απρόσωπο πολιτικό σύστημα που διαχειρίζεται τα κοινά του λαού μας, με μια εντολή που παίρνει μεν από εκλογές, αλλά με τελείως διαφορετικό από το ισχύον, πολιτικό υπόβαθρο, όπως για παράδειγμα, η σημερινή κυβέρνηση... Με τελείως διαφορετικό πολιτικό πλαίσιο απευθύνθηκε στον λαό το 2009 και υφάρπασε την ψήφο του και τελείως διαφορετικό πολιτικό πλαίσιο, πολιτεύεται σήμερα, πράγμα που εκτός από αναξιόπιστη, την καθιστά και απόμακρη από την λαϊκή βούληση, η οποία είναι σε διαφορετικό μήκος κύματος από την κυβερνητική πολιτική.
Οι αποδοκιμασίες που είχαμε σήμερα σε όλη την Ελλάδα, και στη Χίο φυσικά, δεν έχουν να κάνουν με τα συγκεκριμένα πρόσωπα που αποδοκιμάσθηκαν , αλλά με τους εκπροσώπους του σάπιου πολιτικού συστήματος διαχείρισης και εξουσίας της χώρας μας. Με τους εκπροσώπους του ισχύοντος πολιτικού συστήματος, που αρκούνται σε "δεκάρικους", σε ιλουστρασιόν συνευρέσεις, σε πολυτελή γραφεία και οικίες, σε δήθεν εξειδικευμένες αναλύσεις και παρουσιάσεις προγραμμάτων, σε ... σε πολλά "σε", πάντα όμως μακριά από τον λαό, μακριά από την κοινωνία...
Γι' αυτό και η κοινωνία αντιδράει πλέον μ' αυτόν τον τρόπο... Γι' αυτό και η κοινωνία είναι οργισμένη, είναι πολύ οργισμένη... Γιατί νοιώθει ότι το πολιτικό σύστημα και οι εκπρόσωποί του - οι πολιτικοί όλων των βαθμίδων και των αποχρώσεων-, την κοροϊδεύουν... Δείχνει πλέον η κοινωνία, ότι δεν είναι διατεθειμένη να αποδεχθεί αυτήν την κοροϊδία και το δείχνει εμπράκτως... Και αυτό δεν έχει να κάνει με χρώματα και κόμματα... Γιατί, όπως αποδείχθηκε περίτρανα και στη Χίο σήμερα, οι πολίτες δεν αποδοκιμάζουν μόνο τους ασκούντες πολιτική διοίκηση και εξουσία, αλλά και αυτούς που θεωρούν ως επισκέπτες πολιτικούς, αυτούς που έρχονται στη Χίο , επειδή κάποια στιγμή ο λαός τους εξέλεξε αντιπροσώπους του.
το ΚΕΝΤΡΙ