Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ "3" , ... Η "ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ" ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΟΥΡΗ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΒΑΡΔΙΚΟΣ...

Το περιβόητο πια άρθρο που συνυπέγραψαν οι γνωστοί "3" - Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης,Λοβέρδος-, έχει περάσει στην ιστορία, αλλά και στην εσωκομματική διαπάλη του κυβερνώντος κόμματος-τουλάχιστον μέχρις στιγμής-, για την αναρρίχηση στην κυβερνητική και κομματική εξουσία.Είναι γνωστό ότι σε περιόδους κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών ανακατατάξεων, στα κόμματα εξουσίας κυρίως,αλλά όχι μόνον, συγκροτούνται ετερόκλητες ομάδες, ομαδούλες, ομαδίτσες κ.λ.π.,προκειμένου να διεκδικήσουν κομμάτι από την "πίτα" της εξουσίας, με καλύτερους όρους και μεγαλύτερη δυναμική.
Έτσι λοιπόν, στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτοί οι "3" συγκρότησαν ομάδα, με τους ακολουθητές τους βεβαίως, οι οποίοι δεν είναι και λίγοι αφ'ενός, έχουν και εμπειρίες συγκρότησης ομάδων αρκετοί απ'αυτούς αφ'ετέρου. Τώρα θα μου πείτε, τι δουλειά έχει ο εκ Νάξου δήμαρχος Ραγκούσης να βρίσκεται στην ηγεσία αυτής της ομάδας, αλλά η πολιτική δεν έχει ως γνωστόν σχέση με την αξιοκρατία, αλλά με την εξουσιοκρατία... Οι προαναφερόμενοι "3", τοποθετούνται εσωκομματικά , στο λεγόμενο..."μεταρρυθμιστικό μπλογκ", λόγω κυρίως του καλλιεργηθέντος απ'αυτούς προφίλ, έχοντας μαζί τους και άλλα άτομα από την κοινοβουλευτική ομάδα, όπως για παράδειγμα, σύμφωνα με πληροφορίες, την "δικιά μας" Ελπίδα Τσουρή, τον Σαμιώτη Πυθαγόρα Βαρδίκο, τον Σαχινίδη,τον Μανιάτη, την Χριστοφιλοπούλου, τον Πρωτόπαπα, τον Κατρίνη, τον Αλευρά, τον Παντούλα, τον Παπακωνσταντίνου κ.α. Ο τελευταίος μάλιστα- γνωστός και μη εξαιρετέος-προορίζεται από τους επικεφαλής, για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας,πράγμα που φέρνει γκρίνιες και ενστάσεις, από τους Ρέππα και Λαμπρινίδη κυρίως.
Η σφαγή των αμνών λοιπόν γίνεται στα ανώτατα κομματικά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να πάρουν οι διάφορες ομάδες μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα της εξουσίας.
Για να δούμε , η "δικιά μας Ελπίδα Τσουρή και ο Σαμιώτης Πυθαγόρας Βαρδίκος, θα είναι με την πλευρά των πιο κερδισμένων, ή όχι ;
Φυσικά οι διαψεύσεις θα πέφτουν σύννεφο...

ΗΛΙΑΣ ΦΥΛΛΑΣ