Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΙΩΤΙΚΗΣ ΤΣΙΧΛΑΣ

Με την ευκαιρία της απονομής ενός ακόμα διεθνούς βραβείου, για τη χιώτικη τσίχλα ΕΛΜΑ, παρακαλώ δεχτείτε τα θερμά συγχαρητήρια του Δημοτικού Συμβούλιου Χίου και εμένα προσωπικά για τη διεθνή διάκριση.
Η βράβευση της χιώτικης τσίχλας, προϊόν της ΄Ενωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και της Χιακής Γης, μας τιμά και μας γεμίζει περηφάνια.
Δεδομένου της εξαιρετικής αναγνωσιμότητας του προϊόντος μας καθώς και των γνωστών ευεργετικών θεραπευτικών ιδιοτήτων του, γνωρίζοντας μια σειρά από ανακοινώσεις σε διεθνούς κύρους επιστημονικά περιοδικά, που επιβεβαιώνουν τις ιστορικά καταγραμμένες ιδιότητες του, επιτρέψτε μου να καταθέσω μία πρόταση στην ΄Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και στην Εταιρεία Διακίνησης των προϊόντων της MEDITERRA A.E.
Η πρόταση μου αφορά τη προώθηση του προϊόντος ,( κουφέτο ΕΛΜΑ) στις αεροπορικές εταιρείες Ελλάδας και εξωτερικού, για διάθεση του κατά την έναρξη του ταξιδίου και των πτήσεων.
Σήμερα διαπιστώνουμε όλοι, που ταξιδεύουμε με πτήσεις είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό ότι προσφέρονται από τις εταιρείες άλλου τύπου γλυκά (καραμέλες κλπ). Θα μπορούσαν ν’ αντικατασταθούν με το κουφέτο ΕΛΜΑ.
Αυτό θα μπορέσετε να το κεφαλαιοποιήσετε δεόντως, ώστε να διακινηθεί το εξαίρετο μοναδικό προϊόν της Χίου πανελληνίως και παγκοσμίως, σε αεροπορικές πτήσεις και παράλληλα ως μοναδικό προϊόν να συντελεί και στη προβολή του νησιού μας.


Με φιλικούς χαιρετισμούς
και εκτίμηση

Πολύδωρος Λαμπρινούδης
Δήμαρχος Χίου