Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

«Αγροτική και Περιφερειακή Ανάπτυξη» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει ο δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη 'Αρτας, με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, στο δημοτικό Διαμέρισμα «Μεσόπυργος» στην «Κοιλάδα του Αχελώου», στις 4 Φεβρουαρίου στις 14.00 το μεσημέρι. Η κοιλάδα του Αχελώου, είναι μια όμορφη ορεινή περιοχή στις παρυφές της Πίνδου και βρίσκεται εκεί όπου συναντιώνται 4 νομοί της 'Αρτας, της Καρδίτσας, της Ευρυτανίας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει:

-ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα κύρια σημεία των προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους Κανονισμούς που θα διέπουν τα ΕΣΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και Ταμείο Συνοχής) κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

-ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων επί των νομοθετικών προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη νέα μεταρρύθμιση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής και τις προοπτικές της για την Αγροτική Ανάπτυξη της χώρας

-τις συνέπειες που θα έχει στην Κοινή Γεωργική Πολιτική και στην Περιφερειακή Πολιτική της ΕΕ η ανάγκη αντιμετώπισης της Κλιματικής Αλλαγής και προσαρμογής σε αυτήν.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

aftodioikisi.gr - 2011 - Powered by KAKTOSWEB