Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΑΓΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ"

του ΜΑΡΚΟΥ ΖΑΝΝΙΚΟΥ
συνταξιούχου πλοιάρχου Ε/Ν
           

            Αλήθεια πόσα πολλά και «καλά διδάγματα» μπορούμε να πάρουμε από το ΠΑΣΟΚ το

οποίο «πάντα είναι εδώ ενωμένο δυνατό και μας πάει στον γκρεμό».

            Και πράγματι το ΠΑΣΟΚ με τα πολύ έξυπνα εσωκομματικά του πολιτικά  παιγνίδια με την αλλαγή του πρώτου δακτυλιδιού από τον ιδρυτή του τον «αξεπέραστο» σε τέτοια κόλπα Ανδρέα Παπανδρέου έδωσε το δακτυλίδι της αρχηγίας στον τότε «πρωτοσύγκελο» του Κώστα Σημίτη.

            Στην συνέχεια το «Δακτυλίδι» παρεδόθη πολύ-πολύ έξυπνα στον συνεχιστή της εκτέλεσης της «διατεταγμένης» υπηρεσίας για την «τιθάσευση» των γραικών, κ. Γεώργιο Α. Παπανδρέου από τον κ. Κώστα Σημίτη.

            Η επόμενη κίνηση των ομολογουμένως πανέξυπνων και «μακιαβελικών» εγκεφάλων που προγραμματίζουν τα μυαλά μιας κλίκας του ΠΑΣΟΚ, εφευρίσκουν την από την βάση εκλογή του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, μετά από την μεγάλη ήτα που υπέστησαν από την Ν.Δ. το 2007, και την τότε επικείμενη διάλυση του, η οποία δυστυχώς η ευτυχώς  απεφεύχθη, καθόσον από ότι φαίνεται κάποιοι έδωσαν τα χέρια για την σημερινή αλλαγή του «δακτυλιδιού» της αρχηγίας στο ΠΑΣΟΚ.

            Βέβαια εκείνη (η από την βάση) εκλογή του αρχηγού στο «κίνημα» έδωσε μια πολύ μεγάλη

δύναμη εξουσίας στον κ. Γεώργιο Α. Παπανδρέου, ο οποίος μαζί με την ίδια ηγετική του ομάδα και

με συμμετοχή όλων των πρωτοκλασάτων στελεχών του  που τώρα συμπαρατάχθηκαν μαζί με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο άρχισαν την σε όλα μεγάλη «κόντρα» και την πλήρη άρνηση συναίνεσης με την τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

            Όμως αυτήν την έξυπνη επιλογή του ΠΑΣΟΚ (την εκλογή από την Βάση) την αντέγραψε και η τότε ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας «καταπάτησε» το καταστατικό του κόμματος με τους

«Δούρειους Ίππους» κ .Δημήτρη Αβραμόπουλο και κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη και δυστυχώς πολλούς

άλλους «τσαμπαμάγκες» και υπερασπιστές του καταστατικού του κόμματος, και ουδέν άλλο σχόλιο…..!!!!!

            Και τώρα όταν και στην σημερινή Νέα Δημοκρατία κάποια στιγμή προκύψει θέμα ηγεσίας που ειλικρινά δεν επιθυμώ να προκύψει,(όπως προέκυψε από το ΠΑΣΟΚ και τον κ.Γεώργιο Α. Παπανδρέου διότι οι συνθήκες για την πατρίδα μας πλέον δεν το επιτρέπουν ) ας αντιγράψουν τουλάχιστον την μεγάλη «κοροϊδία» που κάνει σήμερα το ΠΑΣΟΚ στους ψηφοφόρους του.  

            Δηλαδή μετά από πολλούς υποψήφιους αρχηγούς, με άριστη μεθόδευση να φθάσουν και αυτοί στον ένα και μοναδικό.

    1