Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ






ΑΧθες το απόγευμα έγινε η πρώτη συνάντηση, των διαχειριστών της επίσημης σελίδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της ΧΙΟΥ και μερικών φίλων ακόμη για να συζητήσουμε την οργάνωση μας, ενόψει εκλογών. Ο χρόνος πιέζει, το διάστημα είναι πολύ μικρό και θέλει πολλή δουλειά και τρέξιμο για να προλάβουμε κάποια πράγματα.
Είχαμε παράλληλα τηλεφωνική επαφή με στελέχη από τα κεντρικά γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων και συζητήσαμε το θέμα των υποψηφιοτήτων.
Ενδιαφέρον υπάρχει από κάποια άτομα και όταν οριστικοποιηθεί η λίστα των ενδιαφερομένων θα την δημοσιεύσουμε στο κεντρικό site ώστε να ακουστούν γνώμες και να γίνει η καλύτερη επιλογή υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές.
Παρότι εκδήλωσαν ενδιαφέρον ένα δύο ηχηρά ονόματα της τοπικής κοινωνίας, καταλήξαμε ομόφωνα ότι είναι προτιμότερο να βγουν μπροστά, νέοι άνθρωποι, άφθαρτοι πολιτικά, από όλες τις κοινωνικές τάξεις που να εκφράζουν τα πιστεύω και τις ιδέες της ιδρυτικής διακήρυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια δυσκολία, όσον αφορά τις γυναίκες υποψηφίους και γι αυτό θα παρακαλούσαμε αν υπάρχουν ενδιαφερόμενες να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Σύντομα θα υπάρξει και νέα συνάντηση, πιθανόν με παρουσία στελέχους από την Αθήνα για την ρύθμιση θεμάτων που επείγουν και στην οποία είναι ευπρόσδεκτοι όσοι και όσες  το επιθυμούν, κατόπιν συνεννοήσεως, με μήνυμα εδώ (anexartitoiellineschiou@yahoo.gr).
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΜΑΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ.
ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΓΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....