Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΝ







Ημερίδα με θέμα «Στρατηγικές επικοινωνίας σε περιόδους κρίσεων» θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου στην πόλη της Χίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ημέρα Ναυτιλίας.
Η Ημερίδα, που τη διοργανώνει το περιοδικό «Ναυτικά Χρονικά», είναι υπό την αιγίδα του Εργαστηρίου Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιου Αιγαίου
Η εκδήλωση έχει ως σκοπό να αποτελέσει ένα ετήσιο Forum στη διάρκεια του οποίου επαγγελματίες στο χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων θα μπορούν να αναπτύσσουν στα μέλη της εκπαιδευτικής και φοιτητικής κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου αλλά και των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού της Χίου και των Οινουσσών, τις σημερινές προκλήσεις στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων, της δημόσιας ενημέρωσης, των σχέσεων με τον Τύπο αλλά και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου την Τετάρτη 16 Μαΐου και ώρα 19.00.
Τα Ναυτικά Χρονικά θα καλύψουν σε όλους τους ομιλητές και χορηγούς τα έξοδα μετακίνησής τους αλλά και διαμονής το βράδυ της εκδήλωσης.
Ομιλητές προσκεκλημένοι και θέματα που θα αναπτυχθούν:
Γιώργος Βλάχος, πρόεδρος ΠΕΠΕΝ
Άννα Κάτσικα, ΕURONAV
Γιώργος Δασκαλόπουλος Olympic Air
Γιάννης Ξενάκης Fegoudakis Group 
Έλενα Αθουσάκη Carbon Positive
Σωτήρης Μπoυζέας Greek Challenge
Ακαδημαϊκοί Ομιλητές
Ιωάννα Βωβού, Λέκτορας τμήμα ΜΜΕ Παντείου- Η κρίση στα ΜΜΕ
Φιλήμων Μπαντιμαρούδης- τμήμα Επικοινωνίας Πανεπιστημίου Αιγαίου- Ναυτιλία, Πολιτισμός και Δημόσια Εικόνα: Η περίπτωση των Ναυτικών Μουσείων
Γιάννης Θεοτοκάς, τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Πανεπιστημίου Αιγαίου
Συντονίζουν οι δρ. Ελένη Ιακωβάκη και Ηλίας Μπίσιας
Την Ημερίδα χορηγούν οι εταιρείες Anangel Maritime Services Inc., Aspida, Carbon Positive, Marshall Islands Registry. Xoρηγός Μεταφορών Olympic Air.