Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΧΙΟΣ- "International Day 2012" , Ημέρα Αφιερωμένη στα ΄Εθνη.



 
ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ

        Χίος,  14.05.2012
                         
          
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ



Ταχ. Δ/νση
:
Δημοκρατίας 2

Προς: Μ.Μ.Ε.  Χίου
Ταχ. Κώδ.
:
82100, Χίος


Τηλέφωνο
:
2271350866

           
Fax
:
2271350866, 44393

          
e-mail
:
damigou@cbb.gr

              
Πληροφορίες
:
Ρ. Δαμίγου





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Μετά από σχετική ενημέρωση, που έλαβε ο Δήμος Χίου, το Συμμαχικό Αεροπορικό Στρατηγείο της Σμύρνης, στο όποιο υπηρετούν και Έλληνες Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας και του Ελληνικού Στρατού, θα φιλοξενήσει στους χώρους του εκδηλώσεις, με την επωνυμία "International Day 2012" , Ημέρα Αφιερωμένη στα ΄Εθνη.

    Πρόκειται για ετήσιο θεσμό, που αποβλέπει στην προβολή των κρατών μελών του, που συνδράμουν στην επάνδρωση  του Στρατηγείου και κατ' επέκταση της χωράς μας. Η  ημερα αυτή για την Ελλαδα, θα είναι αφιερωμένη  στη Χίο. Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση, με οπτικοαουστικά μέσα, της Χίου στο κοινό  της εκδήλωσης.


    Για την οργάνωση του Ελληνικού περίπτερου προτείνεται η αποστολή διαφημιστικού υλικού καθώς και έκθεση τοπικών προϊόντων, ώστε μέσα από αυτά να προβληθούν οι ομορφιές και οι γεύσεις του νησιού μας. Ο αριθμός των επισκεπτών εκτιμάται περίπου στα 5000, από τα Κράτη - Μέλη, τις Τοπικές και Προξενικές Αρχές - Οργανώσεις, Εμπορικά Επιμελητήρια, τουριστικούς οργανισμούς, κατοίκους και επισκέπτες  της Σμύρνης και της ευρύτερης περιοχής της.
    Η οργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού Ελληνικού Προξενείου της Σμύρνης.

   Μέσα από αυτό το πλαίσιο καλούνται επαγγελματίες, που επιθυμούν να εκθέσουν και να προβάλουν προϊόντα τους να τα αποστείλουν, με την συνοδεία των  εντύπων τους, στο Τμήμα  Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Χίου ,(Γραφείο 7 στο ισόγειο του κεντρικού Δημαρχείου, Πληροφορίες κ. Ρένα Παγούδη-Δαμίγου, τηλ.:2271350866 ) έως 21 Μαΐου  2012.



Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Δ.Χίου