Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΛΗΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"


Ο Γιάννης Γιαννέλης στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» – Την Πέμπτη το ανακοινώνει επίσημα στη Μυτιλήνη ο Πάνος Καμμένος – Το πρόγραμμα της επίσκεψής του

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του LesvosNews.gr, ο Γιάννης Γιαννέλης έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τον Πάνο Καμμένο και η προσχώρησή του στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιη.
Την μεταπήδηση του Γιάννη Γιαννέλη στο κόμμα του Πάνου Καμένου, σας της είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες, το LesvosNews.gr.
Ο Γιάννης Γιαννέλης εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα και επιστρέφει την Πέμπτη το πρωί στη Λέσβο μαζί με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος θα ανακοινώσει πλέον και επίσημα την προσχώρηση του Γιάννη Γιαννέλη, στους «Ανεξάρτητους Έλληνες».
Ο Γιάννης Συνάνης μίλησε σήμερα αρχικά με τον Πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, αλλά και με τον Γιάννη Γιαννέλη.
Και οι δύο ήταν «σφίγγες» και δεν ήθελαν να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες μας.
Ωστόσο η σύσταση και από τους δύο πολιτικούς άνδρες, να περιμένουμε έως την Πέμπτη για νεότερα, αν μη τι άλλο «φωτογραφίζει» την μεταξύ τους πολιτική συμφωνία, η οποία θα ανακοινωθεί με την έλευσή τους από την Αθήνα.
Οι εξελίξεις αυτές όπως είναι λογικό έχουν φέρει σε αμηχανία τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο, αφού όλοι τώρα μιλούν για επικείμενο κίνδυνο απώλειας της έδρας, από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες».
Κι αυτό γιατί ο Πάνος Καμμένος, βλέποντας την πρωτιά του Σπύρου Γαληνού στη Λέσβο, θέλει να την εξαργυρώσει, πιάνοντας έστω και την τρίτη θέση στην Περιφέρειά Λέσβου, εκτοπίζοντας έτσι μάλλον τη Νέα Δημοκρατία.
Ένα σενάριο που δυναμώνει ακόμα περισσότερο, αφ’ ενός μεν από την προσχώρηση του Γιάννη Γιαννέλη στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» που θα κάνει μία «αφαίμαξη» ψήφων από τη Νέα Δημοκρατία και αφ’ ετέρου από τις κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει δυσαρεστήσει πολλούς Νεοδημοκράτες, με τα «ανοίγματα» που έκανε στη Ντόρα Μπακογιάννη και στους υποψηφίους του ΛΑΟΣ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ κ. ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΣΒΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ 17/6/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αρ 1
Η Εκλογική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων σας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 24/5/2012 θα επισκεφτεί τη Λέσβο ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.
Οι κκ Καμμένος και Κουίκ θα περιοδεύσουν στην περιφέρεια της Λέσβου και θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.
Το πλήρες πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ κ. ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 24/5/2012
ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 09:00
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ……………….. 09:30
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ BLUE SEA 10:00
ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ – ΑΓΟΡΑ……………… 11:00
ΚΑΛΛΟΝΗ 12:00/12:30
ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ ………………………… 14:00
ΘΕΡΜΗ 15:00
ΓΕΡΑ ………………………………………. 18:30
ΠΛΩΜΑΡΙ 19:00 — 20:30
ΕΥΕΡΓΕΤΟΥΛΑΣ ………………………. 21:00
Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΣΒΟΥ
Μυτιλήνη, 22/05/2012