Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΧΙΟΥ, ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΩΝ


Δεν τους φτάνει η ΔΗΜΑΡ για να φτάσουν τους 180 βουλευτές έτσι ώστε στην αναθεωρητική Βουλή που θα σχηματιστεί να περάσουν νομοσχέδιο το ταμείο που θέλουν οι δανειστές να δημιουργηθεί το οποίο θα έχει σαν προτεραιότητα την κάλυψη του ποσού των δανειων και των τόκων αδιαφορόντας εαν υπάρχουν για μισθούς και συντάξεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα και οι ΑΝ.ΕΛ με τον Καμμένο έχουν ταχθεί ενάντια σε αυτή την δημιουργία του ταμείου,κάτι που ο Βενιζέλος κ Σαμαράς έχουν υπογράψει στο Μνημόνιο ΙΙ.
Αυτό αποκρύπτεται συστηματκά απο όλα τα μέσα για ευνόητους λόγους!
Θέλουν σαφέστατα να φορτώσουν με το στανιό ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ μερίδιο συνενοχής, αναδρομικά για όσα έγιναν, αλλά και για όσα ξέρουν οτι "πρέπει" να πράξουν από δω και πέρα συνεχίζοντας την αντιλαική μνημονιακή πολιτική. Δε θέλουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να μείνει καμιά πολιτική δύναμη με δυναμική εξουσίας, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΑΠ' ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Θέλουν να βάλουν ΚΑΙ τον Τσίπρα "στο χέρι", να τον εξομοιώσουν στα μάτια του κόσμου με τα μούτρα τους, να του κολλήσουν κι αυτουνού πολιτικό...AIDS, ώστε να μπορούν μετά να εφαρμόσουν τις επιταγές της μέρκελ, της τρόικα και του δντ ανενόχλητοι και χωρίς να φοβούνται μη χάσουν την εξουσία, αφού θα έχουν απέναντί τους πια μόνο το...ακίνδυνο ΚΚΕ που γαυγίζει αλλά δε δαγκώνει...