Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ


Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα ήθελα, καταρχήν, να συγχαρώ όλες τις απόφοιτες και απόφοιτους των γενικών και τεχνικών λυκείων του Δήμου μας, που αφιέρωσαν πολλές ώρες στη μελέτη τους, προκειμένου να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις. Με ποσοστό επιτυχίας που φέτος φθάνει το 80%, τα παιδιά του Δήμου μας για μια ακόμη φορά μας έκαναν υπερήφανους, κατατάσσοντας τη Χίο στην κορυφή των επιτυχιών σε πανελλαδικό επίπεδο.
Σ’ εκείνες και εκείνους που εμφανώς κατέκτησαν βαθμολογίες εισόδου για ΑΕΙ και ΤΕΙ και που τώρα ετοιμάζονται για τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών τους δελτίων, τους συγχαίρω θερμά και τους εύχομαι να εισαχθούν στις σχολές που ονειρεύονται.
Επειδή, όμως, όπου υπάρχουν αγώνες και διαγωνιστικές διαδικασίες δε σημειώνονται μόνο επιτυχίες…Οφείλω να συγχαρώ, λοιπόν, και εκείνα τα παιδιά που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν βαθμολογίες ικανές προκειμένου να εισαχθούν στις σχολές, που επιθυμούσαν. Προσπάθησαν όμως και αυτό μετράει. Συγχαρητήρια, λοιπόν, για τη συμμετοχή και τον αγώνα τους. Θα ήθελα να παροτρύνω αυτά τα παιδιά να προσπαθήσουν ξανά. Η προσπάθεια και η επίμονη μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Κλείνοντας δε θα μπορούσα να παραλείψω να συγχαρώ και τους γονείς αυτών των παιδιών, που το προηγούμενο διάστημα ξόδεψαν, εν μέσω πρωτοφανούς κρίσης, πολλά χρήματα για να είναι όσο γίνεται καλύτερα προετοιμασμένα τα παιδιά τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.



Με φιλικούς χαιρετισμούς

και εκτίμηση



Πολύδωρος Λαμπρινούδης

Δήμαρχος Χίου