Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Η ΛΑΪΚΗΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΓΙΟΥ


  
                                        Με τις γνωστές ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ αλχημείες   η   ΔΕΥΑΧ  με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε, σε αναπροσαρμογή στα χαράτσια νερού και αποχέτευσης. Διαφημίζει με θράσος  και κυνισμό τη δήθεν φιλολαϊκή της πολιτική, με τα τέλη ετοιμότητας, τις διάφορες ζώνες και όλα τα συναφή.

       
                Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ
                         ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Τονίσαμε ότι στην πράξη οι δημότες της Χίου θα πληρώσουν πολύ περισσότερα χρήματα και μέσα σε περίοδο βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης που φορτώνει τα πάντα στις πλάτες του λαού.
Επιβεβαιωθήκαμε για το Βροντάδο, τη Χίο, τα Καρδάμυλα, το Βίκι, τα Θυμιανά, τα Καμπόχωρα, αλλά και πρόσφτα με τους λογαριασμούς που πήραν στα Νοτιόχωρα και ειδικά στο Πυργί όπου ξεκαθαρίστηκε η λογική της αρπαγής και της αισχροκέρδειας από τη ΔΕΥΑΧ .
Η εκεί ΠΑΣΟΚΙΚΗ ηγεσία προσπάθησε να τα μαζέψει με τη λογική «Πληρώστε τώρα και τα βρίσκουμε μετά», λογική που πρέπει παντού να αποκαλυφθεί και να πέσει στο κενό.  Είναι χαρακτηριστικό ότι οι καταναλωτές θα πληρώνουν το χρόνο 84 ολόκληρα ευρώ. Τη στιγμή  που το 2008 πλήρωναν μόνο 28 ευρώ, ενώ το 2007 μόλις 12 ευρώ. Επιπλέον χρεώνουν στις αγροτικές συνδέσεις και αποχέτευση και καλούνται οι καταναλωτές να αποδείξουν το αντίθετο!  Ότι δηλαδή δεν είναι ελέφαντες.
Να λοιπόν πώς η ΠΑΣΟΚΙΚΗ δημοτική αρχή, με τη διακριτική στήριξη και κάποιων κομμάτων και παρατάξεων, έρχεται να συνεχίσει και να διευρύνει την αντιλαϊκή πολιτική των συγκυβερνήσεων με νέα χαράτσια σε βάρος του λαού και μάλιστα παρά το προσδιοριστικό στο καταστατικό της ΔΕΥΑΧ ότι έχει και κοινωφελή χαρακτήρα, προφανώς κατ’ εικόνα και ομοίωση της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, που έχει ρημάξει την Ελλάδα.
Για μια ακόμη φορά δικαιώνεται η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, που έχει καταγγείλει αυτού του τύπου τις εταιρείες, που λειτουργούν με ιδιωτικοοικονομικά  κριτήρια και χαρατσώνουν βίαια τους δημότες μας, που αποδεικνύουν ότι ο νόμος Καλλικράτης και η τοπική διοίκηση, πάνε χέρι - χέρι με τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα προγράμματα  της σκληρής και ανελέητης λιτότητας σε βάρος του λαού.
Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί σήμερα με πρακτικά μέτρα, με απειθαρχία και ανυπακοή και στη συνέχεια με πολιτικές αποφάσεις.
Οι δημότες που βογκούν από την ανάλγητη πολιτική της άθλιας συγκυβέρνησης, τα ΑΜΕΑ, οι άνεργοι, τα σχολεία,
                 ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ!
                       ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ !

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ   ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ.
                 
                                                            ΧΙΟΣ       16-8-2012  





                            ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.
ΚΙ’ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΣ & ΔΕΥΑΧ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΦΙ.

ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ.

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΤΑ 200% ( ΑΠΟ 28 ΣΤΑ 84 ΕΥΡΩ ) ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΗ, ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΒΙΚΙ, ΣΤΗ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΤΗ ΣΥΚΙΑΔΑ, ΤΑ ΝΕΝΗΤΑ, ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25-8-2012 ΣΤΙΣ 7,30 Μ.Μ. ΣΤΗΝ
          ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΙΟΥ.