Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ




Επανέρχεται ο Σύλλογος εργαζομένων στο Δήμο Χίου στο θέμα της ανακύκλωσης, ζητώντας να πληροφορηθεί το περιεχόμενο της σύμβασης που υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ Δήμου Χίου και ανάδοχης εταιρίας Η επιστολή που απευθύνουν στο Δήμαρχο  Χίου  έχει ως εξής :


"Όπως πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ,  υπεγράφη η σύμβαση ανάμεσα στο Δήμο Χίου και την ανάδοχο εταιρεία για την συλλογή των ανακυκλώσιμων ειδών στο Νησί μας .
Η εκφρασμένη λόγω αρχών αντίθεση μας στην ιδιωτικοποίηση του τομέα της ανακύκλωσης, καμία σχέση δεν είχε  με μεθοδεύσεις και σαμποτάζ από πλευράς Συλλόγου και υπηρεσιακών παραγόντων, παρά τις κατηγορίες που μας χρεώθηκαν από τα ντόπια κέντρα παραπληροφόρησης και προώθησης  αδιαφανών συμφερόντων.
Παρακαλούμε λοιπόν να μας δώσετε αντίγραφο της σύμβασης για να ενημερωθούμε και να μας γνωρίσετε που θα λειτουργήσει ο σταθμός μεταφόρτωσης  όπου θα συγκεντρώνονται τα εν λόγω απορρίμματα και θα γίνεται η προβλεπόμενη διαχείρισή τους.
Επίσης  θα θέλαμε να μας ενημερώσετε τι σημαίνει η παρουσία στην τελετή υπογραφής της σύμβασης δημοσίου υπαλλήλου από το χώρο της Υγείας, ο οποίος δεν έχει  σχέση με το Δήμο ;
 Αναμένοντας την ενημέρωσή σας , είμαστε στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνιση θέλετε ".
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                   Ο Γ. Γραμματέας

ΑΛΕΚ. ΓΑΪΤΑΝΟΣ        ΛΕΩΝ. ΚΑΡΑΚΟΥΡΟΣ