Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ENIΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ -ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ



Στο πλαίσιο της ενεργοποίησης της νέας δράσης «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» διοργανώνεται στην Χίο ενημερωτική ημερίδα την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 5:00 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Μ. Βουρνούς»  της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.
Στόχος της ημερίδας η οποία θα γίνει υπό την τεχνική υποστήριξη του Ενδιάμεσου Φορέα (ΕΛΑΝΕΤ) είναι η ενημέρωση του κοινού για το πρόγραμμα, τις ευκαιρίες και δυνατότητες που παρέχονται για ενίσχυση του υπάρχοντος παραγωγικού δυναμικού στον Τομέα της Μεταποίησης του Τουρισμού και των Υπηρεσιών, καθώς επίσης και την στήριξη της δημιουργίας νέων επιχειρήσεων.
Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στηρίζει την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των νησιών μας και προς έμπρακτη απόδειξη της εν λόγω βούλησης, στο πλαίσιο της τελευταίας αναθεώρησης ενίσχυση τον άξονα επιχειρηματικότητας και ψηφιακής σύγκλισης με επιπλέον 22,5 εκ.
Η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή και τα στελέχη της θα είναι στην διάθεση σας για ότι επιπλέον χρειαστεί τόσο κατά την διαδικασία ενημέρωσης του κοινού, όσο και στην στήριξη κατά την υποβολή ερωτημάτων για διευκρίνιση ζητημάτων της εφαρμογής του προγράμματος.