Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΛΙΘΙΟΥ «Ο ΑΛΗΘΗΣ ΛΙΜΗΝ»





Σημείο συνάντησης έχει οριστεί η διασταύρωση επαρχιακής οδού Λιθίου - Σιδηρούντας με δρόμο προς παραλία Λιθίου, και ώρα 8.30 το πρωί της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου.

"από τη συναυλία, που πραγματοποίησε στις 12 Σεπτεμβρίου 2012, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο «ΑΛΜΥΡΙΚΙ», με τίτλο: «
ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ», συγκέντρωσε 3.890 ευρώ και, σε έκτακτη Γ.Σ., αποφασίσθηκε ο καθαρισμός και η δενδροφύτευση στις παρυφές του δρόμου στα όρια της τοπικής μας κοινότητας.
Ο στόχος του Συλλόγου μας είναι, μεταξύ άλλων, η αποκατάσταση της πληγείσας περιοχής μας από την καταστροφική πυρκαγιά της 18ηςΑυγούστου 2012 και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Για την υλοποίηση αυτών των δράσεων, ξεκινάμε με την προμήθεια δενδρυλλίων από τη Δ/νση Δασών, τα οποία θα φυτέψουν τα μέλη του συλλόγου μας και όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 8.30 π.μ. (σημείο συνάντησης: διασταύρωση επαρχιακής οδού Λιθίου - Σιδηρούντας με δρόμο προς παραλία Λιθίου).
Στην εν λόγω δράση θα γίνει καθαρισμός των καμένων δένδρων και στη συνέχεια δενδροφύτευση από τη διασταύρωση προς παραλία έως το Τραχήλι. Για κάθε πληροφορία: τηλ.6946155958."