Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΕ - ΟΤΑ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ



Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας με απόφασή της την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013, στο πλαίσιο των παρεμβάσεών της για τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο, την αξιολόγηση των Οργανικών Μονάδων αλλά και του Ανθρώπινου Δυναμικού, αποφάσισε την πραγματοποίηση
Ημερίδα, με θέμα «Το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο, η αξιολόγηση των Οργανικών Μονάδων και του Ανθρώπινου Δυναμικού. Αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης ή εργαλεία υλοποίησης των μνημονιακών πολιτικών;», διοργανώνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, στο πλαίσιο των παρεμβάσεών της για τα ζητήματα αυτά. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Novotel» (Μιχ. Βόδα 4-6-Αθήνα-Τηλ.:210 8200700).
Ομιλητές θα είναι οι:
ΜΑΚΡΥΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου – Δικηγόρος.
ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΡΙΑ-ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ: Δικηγόρος – Εργατολόγος. Νομική Σύμβουλος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
«Για την επιτυχία της ημερίδας, αλλά και προκειμένου να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα η παρέμβασή μας στην επίθεση που δεχόμαστε το τελευταίο χρονικό διάστημα από την εσωτερική και εξωτερική τρόικα για τη διάλυση των υπηρεσιών του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων, με διάφορους τρόπους, και την παράδοσή τους ουσιαστικά σε ιδιώτες, είναι αναγκαία η παρουσία και η συμμετοχή του συνόλου του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ.