Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"



Ανοιχτές θύρες παραβιάζουν τα μέλη της νεοσύστατης τοπικής οργάνωσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην προσπάθεια τους να δηλώσουν πολιτικά παρόντες.
Πιστεύουν τα μέλη της ότι το κόμμα τους προέρχεται από παρθενογένεση και εξ' αυτού δικαιολογείται να κατακρίνει τους πάντες και τα πάντα. Τους θυμίζουμε ότι τα βασικά κοινοβουλευτικά στελέχη των Αν.Ελ. και ειδικότερα ο πρόεδρος τους χρημάτισαν ισχυροί παράγοντες σε κυβερνήσεις του παρελθόντος, σε νευραλγικές θέσεις, και τότε δεν ήξεραν, δεν άκουγαν. Τότε, στην κρίσιμη περίοδο κατασκευής του φράγματος, τα αυτιά όλων ήταν βουλωμένα.
Παρόλα αυτά, καλοσώρισαν στο μοναχικό αγώνα του Πολ. Λαμπρινούδη για την ομαλή ολοκλήρωση του φράγματος Κόρης Γεφύρι. Καλοδεχούμενη κάθε κοινοβουλευτική προώθηση του θέματος.
Θυμίζουμε μόνο ότι ο Λαμπρινούδης ήταν πολύ πριν και πολύ μετά το 2009 υποψήφιος σε μια σειρά αξιώματα. Ας ελέγξουν επομένως την ευστάθεια των υπονοιών τους για τα δήθεν παζαρέματα. Ας εξηγήσουν επίσης στην κοινωνία της Χίου πώς εξηγούν τη μονομερή απόδοση ευθυνών για ένα έργο καθαρής αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, την ώρα που διατηρούν στο απυρόβλητο όλους τους υπόλοιπους σιωπηλούς για το θέμα τοπικούς φορείς, ή την προσπάθεια να μεταθέσουν τις ευθύνες μη ολοκλήρωσης έργων με κρατική ευθύνη (μαρίνα – νοσοκομείο) στο δήμαρχο, τον μόνο διαχρονικά που, αν μη τι άλλο, δεν έκλεισε το στόμα στις ολιγωρίες.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Αν.Ελ., όπως και του κάθε κόμματος, είναι ευπρόσδεκτος για ανταλλαγή απόψεων με το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή. Στην κρίση του καθενός ποιος επέλεξε και το καμαρώνει τη θεσμική ενημέρωση από την ενημέρωση από απλούς πολίτες.