Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

Στρατής Γδύσης Τηλ – fax: 2271-043497    Κινητό: 693-2666428
  

Χίος, 16/7/2013

Το μελετητικό γραφείο ΣΤΡΑΤΗ ΓΔΥΣΗ στη Χίο σας ενημερώνει ότι έγινε η προδημοσίευση του προγράμματος ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, για υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις (είναι επιλέξιμες και μεγάλες επιχειρήσεις με ορισμένες προϋποθέσεις), όλων των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας.
Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας των Ελληνικών επιχειρήσεων.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο μας συμμετέχει σαν μέτοχος στην Ελληνοτουρκική εταιρείαINTERNATIONAL HORIZON L.t.d., με έδρα τη Σμύρνη (Attaturk Caddesi 366, Alsansak – δίπλα στο Ελληνικό προξενείο) με σκοπό την υποστήριξη Ελληνικών επιχειρήσεων που θέλουν να διεισδύσουν ή να επιχειρήσουν στην Τουρκική αγορά. Στην εταιρεία συμμετέχει και Τούρκος δικηγόρος που μιλά άπταιστα Ελληνικά.

Επιλέξιμες δαπάνες είναι:
-         Μηχανολογικός & Εργαστηριακός Εξοπλισμός και ειδικές εγκαταστάσεις
-         Ενέργειες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών
-         Ενέργειες σχεδιασμού και πιστοποίησης
-         Ενέργειες προβολής & επικοινωνίας σε αγορές – στόχους
-         Ενέργειες Τεχνικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης
-         Προστασία ή απόκτηση και χρήση πατεντών
-         Ανάπτυξη (μισθοδοσία) εξειδικευμένου προσωπικού και ανθρωπίνων πόρων
-         Λοιπές Δαπάνες

Ο προϋπολογισμός κάθε επιχείρησης μπορεί να είναι από 20.000 ευρώ έως και 200.000 ευρώ. Το ποσοστό επιχορήγησης φτάνει μέχρι 55 %

Εάν ενδιαφέρεστε, εμείς μπορούμε να αναλάβουμε, εκτός της υποβολής της πρότασης και τις ενέργειες προβολής & επικοινωνίας στην Τουρκική αγορά, όπως και την εκπόνηση μελετών ή έρευνας αγοράς που περιλαμβάνονται στις Ενέργειες Τεχνικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης.
Στην παρούσα φάση μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με προσφορές για τις ενέργειες που θα επιλέξετε από τη δική μας εταιρεία ή από επιλεγμένους συνεργάτες μας στη Σμύρνη και σε άλλες Τουρκικές πόλεις. Σε κάθε ενέργεια σας, η εταιρεία μας θα βρίσκετε δίπλα σας, σαν αξιόπιστος – υπεύθυνος και φιλικός συνεργάτης σας, ώστε να επιτευχθούν όλες οι προσδοκίες σας.

Είμαστε στη διάθεση σας να σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε απορία έχετε, αλλά και για τις ευκαιρίες που ανοίγονται εφόσον αποφασίσετε να διεισδύσετε στην Τουρκική αγορά.