Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

EAST AEGEAN SAILING WEEK -Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΧΙΩΤΩΝ



Ο Διεθνής αγώνας East Aegean Sailing Week που διοργανώθηκε απο το τούρκικο club TAYK, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013. Με 4 ιστιοδρομίες στην περιοχη του Τσεσμε και μια offshore με προορισμό την μαρίνα D-Marine στο Didim τα 50 σκάφη του αγώνα έπρεπε να ανταπεξέλθουν σε καιρικες συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες για ομάδες, σκάφη καυ υλικά.
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χίου έδωσε το παρόν στον αγώνα με δύο συμμετοχές σκαφών, από την μια η αγωνιστική ομάδα του Code Zero Vodafone και από την άλλη ο Διευθυντής εκπαίδευσης της σχολής ανοικτής θαλάσσης Θανάσης Μπαξεβάνης με το Baximus, το οποίο επανδρώθηκε με μαθητές τις αγωνιστικής σχολής του Ομίλου.
Κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και με πολλές εγκαταλείψεις σκαφών το Baximus ολοκλήρωσε τον αγώνα φέρνοντας την 4η θέση ανάμεσα σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στόλο και το Code Zero Vodafone την 14 θέση χωρίς να ολοκληρώσει τον αγώνα.
Από την δική μας θέση θέλουμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα και τις δύο ομάδες και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα στην συνέχεια.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες της αγωνιστής σχολής με το Baximus:
1. Αντώνης Πούλος 
2. Παναγιώτης Διαμαντής 
3. Γιώργος Κιοσές 
4. Μαρία Φοράδη 
5. Μάκης Ακριβός 
6. Γιώργος Προγάκης 
7. Γιάννης Διακογεωργάκης