Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΟ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ




Στη Σύρο θα δένει κάθε Σάββατο από τις 10 Αυγούστου το Blue Star Patmos καθώς η εταιρεία έκανε δεκτό σχετικό αίτημα φορέων του νησιού και στο εξής θα ενώνει μια φορά την εβδομάδα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με τη Σύρο και τον Πειραιά
Σε ανακοίνωση του εξέδωσε  το Επιμελητήριο Κυκλάδων, γνωστοποιεί ότι κατόπιν σύσκεψης στη Σύρο, του προεδρείου του, με  τον εμπορικό διευθυντή της BLUE STAR FERRIES, κ.Διονύση Θεοδωράτο, και με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Πουσσαίου, του Αντιδήμαρχου Σύρου - Ερμούπολης κ. Δημήτριου Ρούσσου καθώς και των ναυτικών πρακτόρων και εκπροσώπων μεταφορικών εταιρειών της Σύρου, η εταιρία ΒLUE STAR FERRIES έκανε δεκτό το αίτημά του, και συμπεριέλαβε το λιμάνι της Σύρου, στο απογευματινό δρομολόγιο του Σαββάτου, του πλοίου Blue Star PATMOS, το οποίο δραστηριοποιείται στη γραμμή Πειραιάς - Χίος – Μυτιλήνη, αρχής γενομένης από το Σάββατο 10 Αυγούστου.
Με την απόφαση αυτή η Σύρος θα συνδέεται  με τα μεγάλα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου αλλά και καλύπτει το κενό που υπήρχε από την έλλειψη σύνδεσής της με το λιμάνι του Πειραιά τα απογεύματα του Σαββάτου.

lesvosreport.gr