Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

AΛΜΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΧΙΟΥ




Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Αλμα Ζωής διοργανώνει στο Ζάππειο Αγώνες δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, γυναίκες και παιδιά τρέχουν ενωμένοι ενάντια στον καρκίνο του μαστού στέλνοντας το δικό τους μήνυμα! Τρέχουμε πιο γρήγορα και… από τη σκιά του!
Η εταιρεία Κάμπος Χίου συνεχίζοντας την υποστήριξή του και φέτος, βοηθά να μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο το μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, υποστηρίζοντας τη διοργάνωση Greece Race for the Cure 2013, ως χορηγός στην κατηγορία Survivors.
Μέσω των συσκευασιών ΚΑΜΠΟΣ ΧΙΟΥ που φέρουν το σχετικό με τη διοργάνωση αυτοκόλλητο, η εταιρεία καλεί όλους μας, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, στις 11.00 π.μ., προκειμένου να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Πανελληνίου Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και να δώσουμε το «παρών» σε έναν αγώνα αφιερωμένο στην υγεία, την ελπίδα και την αισιοδοξία.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Οι εγγραφές γίνονται μέχρι σήμερα 27 Σεπτεμβρίου στα εξής σημεία:
Αλμα Ζωής, Αριστοτέλους 79-81 Πλατεία Βικτωρίας, IKEA Κατάστημα Αθήνα Κηφισού και Κατάστημα Αθήνα Αεροδρόμιο, Ζάππειο Μέγαρο 28/9, 12:00 – 18:00 και 29/9 8:00 – 11:15.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη.
Πρόγραμμα Ημέρας:
10.30π.μ.: Η εκδήλωση ανοίγει με την ομάδα survivors (μικρό εμψυχωτικό δρώμενο)
10.40π.μ.: Καλωσόρισμα από την Ελεονώρα Μελέτη
10.45π.μ: Χορός για όλους από τον Πάνο Μεταξόπουλο
11.00π.μ.: Χαιρετισμοί
11.10π.μ.: Ομάδα Κρουστών Batala Atenas
11.30π.μ.: Εκκίνηση Αγώνα 5χλμ.
11.35π.μ.: Εκκίνηση Περιπάτου 2χλμ.
12.35π.μ.: Βραβεύσεις: 1ος & 1η δρομέας από την Μαρία Μπελιμπασάκη, Πρωταθλήτρια Ελλάδος και Γυναικών στα 100 και στα 200 μέτρα. 1η survivor δρομέας, από την κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου και Πρόεδρο του Αγώνα.
12.45π.μ. Βραβεύσεις: Μεγαλύτερων ομάδων ανά κατηγορία.
ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
Επίσης, το δικό της μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης προς όλες τις γυναίκες έδωσε η Χάρις Αλεξίου συμμετέχοντας σε εκδήλωση στη Λαμία.
Το Αλμα Ζωής την ευχαριστεί θερμά από καρδιάς, για την εθελοντική συμμετοχή της και την σημαντικότατη συμβολή της στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση στη Λαμία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Λαμίας Συν στον Ανθρωπο.