Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΑΧΑΡΟΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΡΤΙΟΝ"




      Ο πιο «γλυκός πειρασμός» του δρόμου για τα παιδιά ,τα καραμελωμένα μήλα ή ζαχαρόμηλα όπως τα ξέρουμε στη Χίο, φορτωμένα με τις παιδικές αναμνήσεις των μεγαλυτέρων, θα γεμίσουν την πάροδο της Απλωταριάς στην οδ. Χωρέμη 1,
το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου από τις 11 το πρωΪ έως τις 2μ.μ.
με την ευγενική συνδρομή των καταστημάτων « Μέσα κει», «Απλώ καφέ», « Aplo-bar», «Νίτσα», «Ιριδα» , «Αργυρώ Τσουρή»  και «Magda».
         Ο μάγειρας του Συλλόγου ΑΡΤΙΟΝ  κ. Γιάννης Κανταλής  με τις πολύτιμες συμβουλές του κ. Γιώργου Μεστούση , βοηθούμενος από μέλη του συλλόγου μαζί με τους μαθητές του ιδ. Νηπιαγωγείου ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ και όσα άλλα μικρά και…μεγάλα παιδιά επιθυμούν, θα παρασκευάσουμε ζαχαρόμηλα, στην κλασσική και πιο σύγχρονη εκδοχή τους.
          Μετά λοιπόν τα ψώνια σας στην αγορά και την περαντζάδα σας στην Απλωταριά πάρτε τα παιδιά σας και ελάτε να φορέσετε τα σκουφάκια του μάγειρα και τις ποδιές που μας χάρισε το κατάστημα WORK SHOP και να βουτήξτε τα μήλα στην καραμέλλα.,μμμμμμ!.
          Την προσπάθειά μας υποστηρίζουν ευγενικά οι χορηγοί μας :

 SUPER MARKET KEY FOOD, τα ζαχαροπλαστεία  Αla crème και Candio ,τα καταστήματα Βαγιάνος και Regina και το ανθοπωλείο Ξυντάρη