Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΡΤΙΟΝ"


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


     Μια από τις τελευταίες πτήσεις charter, αυτήν της Τhomas Cook Belgium, η οποία αναχωρεί από το νησί μας με Βέλγους επισκέπτες, επέλεξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δημιουργικής Εκφρασης και του «ευ ζην» ΑΡΤΙΟΝ, για μια κίνηση κατευόδωσης τους.
      Συγκεκριμμένα, τη Δευτέρα  23 Σεπτεμβρίου  στις 10 το πρωï, στο αεροδρόμιο της Χίου «Ομηρος», τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΡΤΙΟΝ και τα μέλη του Τμήματος Πολιτιστικού Τουρισμού του Συλλόγου, σε συνεργασία με το Γραφείο Γενικού Τουρισμού  ΙΟΝΙΑ ΤΟURISTIKI (Θ. Μιχαλάκη), τον εικαστικό Νικολή Φράσκο, το τυπογραφείο ΕΝΤΥΠΟ  και τα καταστήματα ΙΡΙΔΑ και ΜΑΓΔΑ θα προσφέρουν  κατά την αναχώρηση των τουριστών μας, χειροποίητα κοσμήματα με μαστίχα,  κατασκευασμένα από μέλη του  συλλόγου, καθώς και αφισσέτες έργων του Νικολή Φράσκου με θέμα τα ταβάνια σπιτιών της Χίου.
        Η δράση κατευόδωσης στις τελευταίες πτήσεις charter είχε ξεκινήσει από πέρσυ, από τον υπό ίδρυση τότε σύλλογο και θα συνεχισθεί με ανάλογες δράσεις μελλοντικά, πάντα με την ευγενική συνδρομή εθελοντών και επαγγελματιών, φίλων και μελών του ΑΡΤΙΟΝ ,στα πλαίσια ανάπτυξης του πολιτιστικού μας τουρισμού.

Φιλικώτατα



               Η Πρόεδρος                                                            Η Γραμματέας

             Βάσω Κριτάκη                                                         Πελαγία Κοντού