Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ : ΟΥΤΕ ΦΑΪ - ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ !

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Ούτε φαΐ – ούτε νερό από Χρυσαυγίτη! - Να σβήσουν από προσώπου γης.
Η Γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Φύσσα, νέου ανθρώπου, που δολοφονήθηκε από Χρυσαυγίτες.
Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία.
Είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος. Γαβγίζουν και δαγκώνουν για τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές. Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών. Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας.
Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά. Να σβήσουν από προσώπου γης. Ούτε φαΐ – ούτε νερό από Χρυσαυγίτη! Προσπάθησαν με τις φασιστικές φιλανθρωπίες τους να σπείρουν το δηλητήριο και σε χρόνια πάσχοντες στο νησί μας. Κανείς δεν πρέπει να παίζει το παιχνίδι τους. Tα ΑμεΑ είναι στο στόχαστρό τους και τους χρησιμοποιούν όπως χρησιμοποιούν και τους ηλικιωμένους στα ΑΤΜ, ενώ τους θεωρούν «βάρος» και «κόστος», επιθυμούν στειρώσεις, βιάζονται να τους ρίξουν στον Καιάδα όπως έκαναν και οι ναζί.

Η Γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, κάθε συνδικαλιστική οργάνωση να καταδικάσουν τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.