Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ "ΣΩΤΗΡΙΑ"

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το μέλλον, όχι των συνδικαλιστών ,αλλά των εργαζομένων, μια περίπτωση επίορκου συνδικαλιστή, «χρησιμοποιείται» έντεχνα από όλους όσους έχουν όφελος από την πλήρη κατάργηση  εργασιακών  δικαιωμάτων και απαξίωσης των συνδικαλιστών.  
Καταδικάζουμε απερίφραστα την συμπεριφορά του πρόεδρου των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Σωτηρία» , καθώς πιστεύουμε ότι η πράξη του  προσβάλλει όλους τους συνδικαλιστές και απογοητεύει όλους όσους τον εξέλεξαν και τον πίστεψαν.
Παρόλα αυτό όμως είμαστε κάθετα αντίθετοι και σε κάθε προσπάθεια απαξίωσης του συνδικαλισμού ,όπως αυτός εκφράζεται μέσα από  τους εκατοντάδες έντιμους  αγωνιστές των εργασιακών δικαιωμάτων και της αξιοπρεπούς διαβίωσης εργαζομένων.
Πιθανά το συγκεκριμένο περιστατικό κάποιοι να θέλησαν να το προσθέσουν ως όπλο στην φαρέτρα τους κατά  των  αγώνων μας ,εμείς όμως είμαστε εδώ  παρόντες για να αποδείξουμε ότι ένα   « άρρωστο»   δέντρο, που είναι πιθανό  να υπάρχει σε κάθε «δάσος» , δεν είναι ικανό να χαρακτηρίσει το σύνολο και να αποδυναμώσει τους εργαζομένους , μιας και αυτός είναι και ο τελικός στόχος όλων όσων προσπαθούν να απαξιώσουν   την  έννοια του συνδικαλισμού.