Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ " ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ " ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚΑΠΕΛ Α.Ε.

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Λέσβου, ΚΕΚΑΠΕΛ Α.Ε. στα πλαίσια του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου 2007-2013 πραγματοποιεί Διασυνοριακή  Ημερίδα με τίτλο  «Εξωστρεφής Επιχειρηματικότητα», που θα πραγματοποιηθεί 24 Ιανουαρίου 2014 στο κτίριο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μυτιλήνης, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Παυλακέλλης ».  Ώρα Έναρξης  09:00 το πρωί. 
Στόχος της Ημερίδας είναι η ενημέρωση, ενεργοποίηση, ενδυνάμωση και κινητοποίηση των επιχειρηματιών (ενεργών και εν δυνάμει) του Νομού μας  στην εξωστρεφή επιχειρηματικότητα. 
 Η εξωστρεφής επιχειρηματικότητα ανταποκρίνεται σε μια υπαρκτή, διαχρονική όσο και επείγουσα - ιδιαίτερα για την Ελλάδα και την Κύπρο - ανάγκη της τρέχουσας οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας: να ενισχυθεί η εξωστρεφής οικονομική δραστηριότητα σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό επιχειρήσεων.
Το εταιρικό σχήμα αποτελείται από:
·         το Κέντρο Απασχόλησης & Επαγγελματικής Κατάρτισης Ν. Σάμου ΑΕ (Επικεφαλής Εταίρος),
·         το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου ΑΕ ,
·         την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων,
·         το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και
·         την Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας Λτδ.



Η Πράξης Εξωστρεφής Επιχειρηματικότητα - ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, υλοποιείται στο πλαίσιο της 3ης πρόσκλησης υποβολής προτάσεων από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013 και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης κατά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%,