Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΧΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ " ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ"


Κύριοι,
"Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου για δεύτερη συνεχόμενη χρόνιά προκηρύσσει διαγωνισμό Ζωγραφικής μεταξύ των μαθητών των Δημοτικών , Γυμνασίων και Λυκείων Σχολείων με θέμα: « ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ».
Ύστερα από την ανταπόκριση που υπήρξε στην περσινή πρώτη μας απόπειρα διοργάνωσης του διαγωνισμού και θέλοντας φέτος η δράση να είναι καλύτερα συντονισμένη και οργανωμένη σας ενημερώνουμε νωρίτερα ούτως ώστε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες.
Σας στέλνουμε την επιστολή αυτή και σας παρακαλούμε να ενημερώσετε όλα τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια Σχολεία της  Πόλεως και Υπαίθρου Ν. Χίου σχετικά με την προκήρυξη του διαγωνισμού, καθώς επίσης και να ενημερωθούν τα παιδιά για το νόημα της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Τα έργα των παιδιών θα πρέπει να παραδοθούν στην Γραμματεία του Ε.Κ.Χ. μέχρι την 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 για να εκτεθούν στο χώρο της εκδήλωσης της Πρωτομαγιάς. Τα έργα θα χωριστούν σε ηλικιακές ομάδες, θα αξιολογηθούν και θα βραβευθούν. Στα παιδιά κάθε ομάδας που θα διακριθούν θα δοθεί έπαινος & δώρα. Σ’ όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα δοθεί  αναμνηστικό  δίπλωμα.

Για οποιαδήποτε περεταίρω πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.