Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ : ΘΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ...ΜΙΣΕΣ ΑΠΟ Super Market ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

Καινούργιο ανέκδοτο κυκλοφόρησε για τις αποδείξεις. Οιοικονομικοί εγκέφαλοι του υπουργείου κατάλαβαν ότι εάν δεν μετρήσουν οι αποδείξεις από super market και βενζινάδικα οιμισθωτοί και οι συνταξιούχοι θα πληρώσουν διπλάσιο φόρο και έτσι αποφάσισαν να ισχύουν... οι μισές στην εφορία.
Το καινούργιο σενάριο που διέρρευσε από το υπουργείο Οικονομικών που αναδεικνύεται σε υπουργείο ... διαρροών σε ό,τι αφορά στις αποδείξεις καθώς πλήρες σχέδιο δεν υπάρχει παρά μόνο διαρροές και σχέδια επί χάρτου, λέει πως πλέον οι αποδείξεις από super market και βενζινάδικα θα υπολογίζονται από την εφορία στο 50% της αξίας τους.
Προς το παρόν δηλαδή σαν να μην αλλάζει τίποτα. Δηλαδή μισθωτοί και συνταξιούχοι θα πρέπει να συνεχίσουν να συλλέγουν αποδείξεις από όπου μπορούν ώστε να συγκεντρώσουν το 10% του εισοδήματός τους για να μην φορολογηθούν επιπλέον.
Ποιες άλλες αποδείξεις δεν θα μετράνε 100% δεν γνωρίζουμε, άλλωστε μάλλον δεν το γνωρίζουν ούτε οι εγκέφαλοι του υπουργείου Οικονομικών που συνεχίζουν την ... πλάκα στην πλάτη των φορολογούμενων.

newsit.gr