Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Δημόσιο: Προσλήψεις 3.384 εποχικών υπαλλήλων μέχρι τέλος Αυγούστου


Ιδιαίτερα θερμό αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν στο Δημόσιο. Οι εποχικές προσλήψεις που θα γίνουν μέχρι και το τέλος Αυγούστου ανέρχονται σε 3.384.
Αναλυτικά, οι θέσεις των εποχικών υπαλλήλων είναι οι εξής:
  • 1.200 θέσεις σε παιδικούς σταθμούς.
  • 150 με σύμβαση έργου στον ΕΛΓΟ:
Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός – ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ) καλεί τους ενδιαφερόμενους, πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με διδακτορικό, να υποβάλουν προτάσεις για την υλοποίηση σχεδίων Ερευνητικών και Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας (ΕΤΑΚ).
Δικαίωμα υποβολής προτάσεων έργων ΕΤΑΚ έχουν όλοι οι πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, που μπορούν να εκδίδουν τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, οι οποίοι έχουν καινοτόμες ιδέες, που αφορούν σε εφαρμοσμένη έρευνα, με άμεση πρακτική εφαρμογή στον αγροτικό τομέα.
  • 514 εποχικούς σε κατασκηνώσεις.
  • 150 με δίμηνες συμβάσεις για τη δασοπροστασία.
  • 250 με σύμβαση έργου στην Ελληνική Αστυνομία:
Με κοινή Υπουργική απόφαση καθορίζεται ο αριθμός των ατόμων που θα απασχοληθούν με σύμβαση μίσθωσης έργου στην αστυνομία . Συγκεκριμένα, θα απασχοληθούν: 75 Ψυχολόγοι, 75 Κοινωνικοί Λειτουργοί και 100 Μεταφραστές-Διερμηνείς.
  • 300 συμβασιούχους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους:
Ήδη τρέχουν οι αιτήσεις σε πλήθος προκηρύξεων του υπουργείου Πολιτισμού για προσλήψεις διάφορων ειδικοτήτων όπως ΔΕ φυλάκων και ΥΕ εργατών. Οι συμβάσεις  θα είναι τετράμηνες.
  • 500 εποχικούς σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις:
  • 162 επικουρικούς γιατρούς σε νοσοκομεία:
Ο υπουργός Υγείας αποφάσισε την πρόσληψη 162 γιατρών από τους καταλόγους των επικουρικών ιατρών. Οι προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 19 Ιουνίου.
  • 155 συμβασιούχους στην ΕΥΔΑΠ :
Σε προσλήψεις υπαλλήλων θα προχωρήσει η ΕΥΔΑΠ, ώστε να καλυφθούν ανάγκες της εταιρείας σε προσωπικό. Η προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ βγαίνει άμεσα και οι υποψήφιοι θα έχουν δέκα ημέρες προθεσμία για τις αιτήσεις.  Από το ΑΣΕΠ ήδη έχουν εγκριθεί 155 προσλήψεις στην ΕΥΔΑΠ ως εποχικό προσωπικό, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου 8μηνης διάρκειας για το 2014 . Οι προσλήψεις στην ΕΥΔΑΠ θα αφορούν συγκεκριμένο αριθμό ανά ειδικότητα οι οποίες είναι οι παρακάτω :
 ΔΕ Καταμετρητών 50 άτομα, ΥΕ Εργατών 80 άτομα και ΔΕ Οδηγών 25 άτομα.
  • 3 προσλήψεις στην ΕΛΚΕΘΕ. 
Το ΑΣΕΠ έχει εγκρίνει 3 θέσεις για ειδικότητες ΠΕ πληροφορικής και ΤΕ Ιχθυολογίας για διάρκεια 12 μηνών για την ειδικότητα της πληροφορικής και 9,5 μήνες για την ειδικότητα ΤΕ Ιχθυολογίας . Οι προσλήψεις στο Ελληνικό Θαλάσσιο Κέντρο Ερευνών θα προκηρυχθούν άμεσα.


aftodioikisi.gr