Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Δεύτερος γύρος κινητικότητας για τους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς- Πρόσθετη μοριοδότηση για προϋπηρεσία πάνω από 15 έτη


Ένα πρόσθετο ειδικό κριτήριο μοριοδότησης για την αποτίμηση των προσόντων του προς μετάταξη προσωπικού που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα βάσει του άρθρου 81 του ν.4172/2013 καθορίστηκε με απόφαση των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών.
Το συγκεκριμένο κριτήριο δίνει περισσότερα μόρια σε όσους έχουν προϋπηρεσία πάνω από 15 χρόνια. Πιο αναλυτικά, όσοι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί εργάστηκαν από 15 έως 25 χρόνια λαμβάνουν 25 μόρια, και άλλα 5 για τα επιπλέον έτη μετά τα 25  (αριθμός ετών x 0,5) με μέγιστο αριθμό μορίων τα 30.

Επίσης αναμένεται να βγει εντός της ημέρας μία προκήρυξη που θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία σε όσους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς δεν απορροφήθηκαν στους 5 φορείς του προγράμματος κινητικότητας . Σύμφωνα με το dtypos.blogspot.gr, η προκήρυξη αυτή θα αφορά 81 θέσεις στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε μερικούς ακόμα να τοποθετηθούν σε νέες θέσεις και να μην οδηγηθούν στην οριστική έξοδο από το Δημόσιο.

aftodioikisi.gr