Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ολοκλήρωση Τελικής Αξιολόγησης Φακέλων Υποψηφιότητας Νέων Γεωργών


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε Χίου ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η Τελική Αξιολόγηση των Αιτήσεων Ενίσχυσης –Φακέλων Υποψηφιότητας Νέων Γεωργών στα πλαίσια της 2ης προκήρυξης του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2007-2013 έτους 2014.
Σύμφωνα με τους πίνακες κατάταξης των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης από την Διεύθυνση Αγροτικών Υποθέσεων Β.Α της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, υποβλήθηκαν στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  624 Αιτήσεις Ενίσχυσης – Φάκελοι Υποψηφιότητας, από τις οποίες κρίθηκαν σύμφωνα με τις διαθέσιμες πιστώσεις 396 «Εν Δυνάμει Δικαιούχοι», 210 «Επιλαχόντες» και 18 «Απορριπτόμενοι».
Συγκεκριμένα, στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου κατατέθηκαν 90 Αιτήσεις Ενίσχυσης – Φάκελοι Υποψηφιότητας, από τις οποίες κρίθηκαν σύμφωνα με τις διαθέσιμες πιστώσεις 42 «Εν Δυνάμει Δικαιούχοι», 46 «Επιλαχόντες» και 2 «Απορριπτόμενοι».
Οι πίνακες κατάταξης των πορισμάτων της αξιολόγησης των υποψηφίων Νέων Γεωργών έχουν αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε Χίου στην διεύθυνση Κοντογιάννη  6 & 8 στην πόλη της Χίου.

Μετά από επικοινωνία με την Διεύθυνση Αγροτικών Υποθέσεων Β. Α της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ενημερώνουμε ότι γίνονται οι ανάλογες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες πιστώσεις για να καλυφθούν και οι «Επιλαχόντες» ώστε να κριθούν δικαιούχοι.