Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ""ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ



του Διονύση Βυθούλκα
Ανησυχία και προβληματισμό για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Σώμα μετά την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών βάση του «Λιμενικού Καλλικράτη», που εφαρμόζεται από  προβληματι Παρασκευή 29 Αυγούστου και του νέου οργανογράμματος εκφράζουν συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αξιωματικών στο Λιμενικό. Υπενθυμίζεται ότι απέστειλαν πρόσφατα σχετική επιστολή με τις ενστάσεις τους για τις αλλαγές προς τον Πρωθυπουργό και τους προέδρους όλων των κομμάτων.



Όπως λένε ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να γίνουν το προσεχές διάστημα «κρίσεις» στο Λιμενικό Σώμα προσθέτοντας ότι θα είναι ανάλογες με αυτές που έγιναν πριν λίγες ημέρες στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τις αλλαγές στη δομή του Σώματος που έκανε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βασίλης Κικίλιας.


Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα με ειδήσεις σχετικά με τους λιμενικούς: «Οι ανάγκες που προέκυψαν από τον ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και τις νέες οργανικές θέσεις του ΛΣ και που πρέπει να καλυφθούν τι επόμενες ημέρες έχουν φέρει σε αναβρασμό το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ καθώς από μέρα σε μέρα αναμένονται τοποθετήσεις ανώτατων Αξιωματικών αλλά και εκατοντάδων στελεχών. Πληροφορίες λένε ακόμα και για έκτακτες κρίσεις….καθώς τα πράγματα δε φαίνεται να πηγαίνουν ούτε σύμφωνα με το "σχέδιο", ούτε και καλά»


tovima.gr