Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Υφυπουργού Ανάπτυξης, κ. Νότη Μηταράκη, σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη προς το Υπουργείο Πολιτισμού.




 
Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Υφυπουργού Ανάπτυξης, κ. Νότη Μηταράκη, σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη προς το Υπουργείο Πολιτισμού, το έργο αποκατάστασης Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Συκούσηπρόσφατα απέκτησε ενάριθμο στο ΠΔΕ και άνοιξε ο δρόμος, για την υπογραφή της σύμβασης και την υλοποίηση του.

Πράγματι, σήμερα Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του μειοδότη του διαγωνισμού και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Σύμφωνα με τη σύμβαση ο εργολάβος θα πρέπει να εγκατασταθεί και να εκκινήσει εργασίες εντός των επομένων 10 ημερών.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε πραγματοποιηθεί  ενημέρωση στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου παρουσία του Υφυπουργού, του Αντιπεριφερειάρχη, του Αντιδημάρχου Χίου κ. Στρ. Γδύση, της Βουλευτή Χίου κ. Μ. Σόδη, εκπροσώπου του Βουλευτή Κ. Τριαντάφυλλου, μελών του εκκλησιαστικού συμβουλίου και κατοίκων του χωριού, προκειμένου να αναζητηθούν τρόποι επιτάχυνσης των διαδικασιών.