Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Αποτελέσματα 3st BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA


3st BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA
Με ένα κύπελλο και σημαντικές εμπειρίες επέστρεψαν από το Bodrum της Τουρκίας οι αθλητές/τριες του τμήματος Ιστιοπλοΐας του ΝΟ Χίου, οι οποίοι πήραν μέρος στην TYF & 3st BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA, στα πλαίσια προετοιμασίας τους για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου & Κρήτης 2015.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον κόλπο του Bodrum από 3-8 Μαρτίου 2015 και οργανώθηκαν από τον τοπικό Όμιλο B.A.Y.K. και την Τουρκική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Οι αγώνες ήταν πολύ υψηλού επιπέδου με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και πήραν μέρος συνολικά 276 αθλητές/τριες από 63 ομίλους, 15 χωρών μεταξύ των οποίων Τουρκία, Ελλάδα, Γερμανία, Βρετανία, Ιταλία, Ρωσία, Ολλανδία, Κροατία, κλπ. Από την Ελλάδα εκτός του ΝΟ Χίου συμμετείχαν ο ΝΟ Θεσσαλονίκης, ο ΝΟ Παλαιού Φαλήρου, ο ΣΕΑΝΑΤ Καλλιθέας κι ο ΝΟ Αλεξανδρούπολης.
Αξίζει να σημειώσουμε την επιτυχία του ιστιοπλόου του ΝΟΧ Κωνσταντίνου Αναδιώτη ο οποίος κατέλαβε την 5η θέση στη γενική κατάταξη στην κατηγορία Junior (έως 12 ετών) ανάμεσα σε 152 αθλητές. Αυτή ήταν και η καλύτερη θέση ανάμεσα στους 22 Έλληνες αθλητές κι αθλήτριες που πήραν μέρος στους αγώνες. Σημαντική επίσης διάκριση πέτυχε και η Δήμητρα Χαλιορή η οποία κατέκτησε την 38η θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία Junior και του Λάμπρου Βολίκα ο οποίος κατέκτησε την 43η θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία Senior (άνω των 12 ετών). Ο ΝΟΧ συμμετείχε στους αγώνες με 3 ιστιοπλόους, συνοδευόμενοι από τον προπονητή μας Άλντο Σάλβια και τον Έφορο Ιστιοπλοΐας Γιάννη Αναδιώτη.





Το ΔΣ του ΝΟ Χίου ευχαριστεί θερμά τo τουριστικό γραφείο "Sunrise" για τη μεταφορά των αθλητών και των σκαφών της ομάδας μας.

noxiou.gr