Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ- ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΝ. ΓΛΕΖΟΣ- ΑΓΚΑΖΕ Η ΘΕΣΗ




Με έναν ευρωβουλευτή λιγότερο από χθες η Ελλάδα!
Γελάνε από χθες μαζί μας στις Βρυξέλλες! Όχι (μόνο) για τη «δημιουργική ασάφεια», αλλά για το ότι η Ελλάδα έχει (τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο) έναν ευρωβουλευτή λιγότερο!
Χθες στο Στρασβούργο, οι φίλοι του Μανώλη Γλέζου οργάνωσαν προς τιμήν του αποχαιρετιστήρια γιορτή, μιας και ο βετεράνος πολιτικός παραιτήθηκε από το ευρωβουλευτικό αξίωμα.
Τη θέση του θα έπρεπε να καταλάβει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νικ. Χουντής, ο οποίος, όμως, δεν έχει ενημερώσει τους αρμοδίους του Ευρωκοινοβουλίου για το τί προτίθεται να πράξει.
Συνεπώς, η θέση θα παραμένει κενή μέχρι τον Σεπτέμβριο, οπότε θα συγκληθεί η νέα σύνοδος της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου.
Κατά πληροφορίες, ο Νικ. Χουντής έχει δηλώσει ότι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την κυβέρνηση. Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, συνεργάτες του γραφείου του ζητούν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βιογραφικά σημειώματα «προκειμένου να εργασθούν ως συνεργάτες του υπουργού στην Ευρωβουλή».
Έχουμε, λοιπόν, έναν υπουργό που παραμένει υπουργός αλλά κρατάει «αγκαζέ» και μια θέση ευρωβουλευτή «δια παν ενδεχόμενον» και έχουμε επίσης τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών να γελάνε για μια ακόμη φορά με τους «απίθανους αυτούς τύπους, τους Έλληνες του ΣΥΡΙΖΑ»!