Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

"Τα μεγάλα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσαν. Οι μύθοι που έπλασε σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ διαλύθηκαν" δήλωσε ο βουλευτής Χίου της Ν.Δ. Νότης Μηταράκης στο ΑΠΕ- ΜΠE.
Ειδικότερα, η δήλωση του κ. Μηταράκη έχει ως εξής: "Μόλις επτά μήνες μετά τις εθνικές εκλογές η χώρα μας βρίσκεται ξανά μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Ο Αλέξης Τσίπρας για μια ακόμη φορά μεταφέρει το βάρος του δικού του προσωπικού πολιτικού αδιεξόδου στις πλάτες του Ελληνικού λαού.
Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, των επτά μηνών, τα μεγάλα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσαν. Οι μύθοι που έπλασε σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ διαλύθηκαν. Και η χώρα καλείται να πληρώσει έναν μεγάλο λογαριασμό για την τυχοδιωκτική τους πολιτική.
Με δική τους ευθύνη οδηγηθήκαμε στο κλείσιμο των τραπεζών, στην επιβολή capital controls και στην καταβαράθρωση της πραγματικής οικονομίας. Η οικονομία επέστρεψε σε βαθιά ύφεση (-3%), οι Τράπεζες χρειάζονται νέα κεφάλαια ύψους 25 δις Ευρώ και ο εφιάλτης της ανεργίας επέστρεψε καθώς μόνο τον μήνα Ιούλιο 20 χιλιάδες συμπολίτες μας έχασαν τις δουλειές τους. Το δίλημμα που τώρα έχουμε μπροστά μας δεν είναι αν θα έχουμε ή όχι μνημόνιο. Το τρίτο μνημόνιο που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή των κ. Τσίπρα – Καμμένου εφαρμόζεται ήδη.
Το διακύβευμα των εκλογών είναι ποιος μπορεί να ανακόψει την ύφεση, να προσελκύσει επενδύσεις, να τονώσει την επιχειρηματικότητα, να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία παραιτήθηκε, αποδείχθηκε ως η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Και η σπουδή της για την επίσπευση των εκλογικών διαδικασιών είναι βαθιά καιροσκοπική καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην φτάσουν στους φορολογούμενους τα νέα επαχθή μέτρα που υπέγραψαν. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παραπλανήσουν για μια ακόμη φορά την Ελληνική κοινωνία.
Σε αυτές τις εκλογές όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας θα πρέπει να δώσουν τον υπέρτατο αγώνα για να κλείσουμε τις πληγές που άνοιξε αυτή η τραγική επτάμηνη διακυβέρνηση. Για να αναδείξουν πρώτη δύναμη τη Νέα Δημοκρατία. Τη μόνη πολιτική δύναμη που θέτει το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό. Τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εκφράσει όλους αυτούς που θέλουν να δουλέψουν και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και για την πατρίδα τους. Που μπορεί να διαμορφώσει όχι απλώς ένα όραμα, αλλά ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την αειφόρο ανάπτυξη της χώρας μας".