Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Καραχάλιος μιλάει με τον… Ρουσόπουλο, για την καμπάνια της ΝΔ!

Ο Καραχάλιος μιλάει με τον… Ρουσόπουλο, για την καμπάνια της ΝΔ!


Η κεντρική επιλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να επενδύσει στη συστράτευση “όλων των φυλών” της Κεντροδεξιάς σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, δεν φαίνεται μονάχα από την αξιοποίηση στελεχών από όλες τις τάσεις της Παράταξης.
Αποδεικνύεται περίτρανα και από το γεγονός ότι, ο πιο στενός συνεργάτης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Καραχάλιος, έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον… Θόδωρο Ρουσόπουλο.
Για όσους θυμούνται το παρασκήνιο της “γαλάζιας” διακυβέρνησης της περιόδου 2004-2009, η σχετική είδηση την οποία δημοσιεύει σήμερα ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, προκαλεί… σοκ.
Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και ο Νίκος Καραχάλιος ήταν το “αταίριαστο” δίδυμο της επικοινωνιακής στρατηγικής του Κώστα Καραμανλή, με τις σχέσεις τους να είναι εχθρικές, και τελικά να καταλήγουν αμφότεροι εκτός νυμφώνος, λίγο πριν την πρώτη της κυβέρνησης το 2009.
Σήμερα, ο Νίκος Καραχάλιος είναι εκείνος που έχει το πάνω χέρι, καθώς “τρέχει” την καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας μέσα από τη Συγγρού, με μια task force γνωστών επικοινωνιολόγων κοντά του.
Όπως αποκαλύπτει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων” όμως, ο Νίκος Καραχάλιος έχει τακτική επικοινωνία και με τον άλλοτε εχθρό του, Θόδωρο Ρουσόπουλο, ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά στον Αντώνη Σαμαρά, στην τελευταία περίοδο της θητείας του πρώην πρωθυπουργού στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Η έγκυρη στήλη των “Νέων” αποκαλύπτει ακόμη ότι ο Νίκος Καραχάλιος έχει επικοινωνία και με τον Γιάννη Λούλη, με τον οποίο είχε ξεκινήσει ουσιαστικά μαζί τη “συγγραφή” του θεωρήματος περί μεσαίου χώρου και κοινωνικού κέντρου, πριν οι δρόμοι τους χωρίσουν, με τον Γιάννη Λούλη να βρίσκεται πιο κοντά στον Θόδωρο Ρουσόπουλο και απέναντι στον Νίκο Καραχάλιο, την περίοδο διακυβέρνησης του τόπου από τον Κώστα Καραμανλή.