Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΣΑμεΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

Το «Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι», που ο ΠΣΑμεΑ πραγματοποιεί κάθε καλοκαίρι αποτελεί θεσμό πλέον για το σωματείο μας. Ο σκοπός και ο στόχος του επιτυγχάνεται, αφού τα μέλη και οι φίλοι μας απολαμβάνουν μια ξεχωριστή βραδιά με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια και ενισχύεται οικονομικά για τη λειτουργία και τη συνέχιση των δραστηριοτήτων του.
Το Δ.Σ. του Σωματείου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, αλλά και για την συμμετοχή τους σ’ αυτήν.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Μαρκέλλο και Σταμάτη Πούπαλο, Μανώλη Στάθη και Γιάννη Ρήγο για την δωρεάν μουσική, το τυπογραφείο ΤΥΠΟΓΡΑΦΗ των Α. και Μ. Συρρή για την δωρεάν εκτύπωση των εντύπων (αφίσες, προσκλήσεις), το Δ.Σ. της Π.Ε.Κ.Ε.Β. για τη διάθεση του χώρου, τη Διεύθυνση του ΟLYMPICO για την προσφορά 10 ολοκληρωμένων προσκλήσεων σε άπορα μέλη μας, το café-bar ΒΑROOM, που διέθεσε προσκλήσεις εισόδου κατά την ημέρα της αιμοδοσίας που διοργάνωσε στις 9 Αυγούστου, τους καταστηματάρχες της πόλης μας για την προσφορά δώρων της λαχειοφόρου, το μέλος μας κ. Μ.Κ. για τη διάθεση μεγάλου αριθμού προσκλήσεων εισόδου, αλλά και την πληρωμή ολοκληρωμένων προσκλήσεων σε άπορες οικογένειες.
Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους αγόρασαν πρόσκληση για την ενίσχυση του σωματείου, ενώ ιδιαίτερη μνεία θέλουμε να κάνουμε για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του νησιού μας που πάντα προβάλλουν αφιλοκερδώς τις εκδηλώσεις μας και δημοσιοποιούν όλες τις ανακοινώσεις του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία, συμβάλλοντας έτσι στην πραγματοποίηση των σκοπών μας.


Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

του Παγχιακού Συλλόγου
Ατόμων με Αναπηρία