Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΙΟΥ




Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι έχει τεθεί σε λειτουργία η προσωπική ιστοσελίδα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Κ. Γανιάρη στο Διαδίκτυο. (www.ganiaris.gr)
Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η αξιοποίηση των τεχνολογιών επικοινωνίας και πληροφορικής για την καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών μας και τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τα νησιά μας.
Στο μήνυμα του στην αρχική σελίδα ο κ. Γανιάρης αναφέρει τα εξής:
Αγαπητές φίλες
Αγαπητοί φίλοι
Σας καλωσορίζω στην προσωπική μου ιστοσελίδα. Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η επικοινωνία μαζί σας. Είμαι σίγουρος ότι στην εποχή μας, ο διάλογος πρέπει έχει ουσιαστικό χαρακτήρα, μπορεί να απελευθερώσει δυνάμεις, να συμβάλει στην αντιμετώπιση προβλημάτων, σε μια θετική ματιά στο παρόν και στο μέλλον.
Πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας το μέλλον και η προοπτική των νησιών μας. Η ανάπτυξη, ο πολιτισμός, το περιβάλλον, η ζωή μας στη Χίο, στις Οινούσσες, στα Ψαρά, σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο.
Σ' αυτό το πεδίο θα καταθέσουμε σκέψεις, ιδέες, προτάσεις που μπορούν να γίνουν πράξη. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις δικές σας απόψεις, προτάσεις, την κριτική σας.. Από την πλευρά μας θα κρατάμε την ιστοσελίδα μας ενημερωμένη, πάντα σε επαφή με τις εξελίξεις.